Menu
RSS
Mesajul de Paște al președintelui CJ Galați: Sfintele sărbători pascale să vă aducă bucurie, să fiți sănătoși, să aveți pace și linște în case

Mesajul de Paște al președintelui C…

„Sfânta sărbătoarea a Înv...

Mesajul de Paște al deputatului Viorica Sandu: Să aveți sănătate, binecuvântare și bunăstare în familiile dumneavoastră!

Mesajul de Paște al deputatului Vio…

„Învierea Domnului aduce ...

Service-uri auto din Galați, sancționate de Inspectoratul Teritorial de Muncă

Service-uri auto din Galați, sancți…

În perioada 23 - 26 april...

Denia celor 12 Evanghelii la Catedrala arhiepiscopală din Galaţi

Denia celor 12 Evanghelii la Catedr…

  Joia din Săptăm...

Rezultate excelente pentru gălățeni, la Istorie și Geografie

Rezultate excelente pentru gălățeni…

La Constanța, unde s-a de...

Oţelul îşi apără titlul de campioană

Oţelul îşi apără titlul de campioan…

Rezultatele Oţelului din ...

Ritualul spălării picioarelor, la Catedrala din Galați: o dovadă a iubirii aproapelui

Ritualul spălării picioarelor, la C…

În Joia Mare, Înaltpreasf...

Ciolacu, mesaj de Ziua Tineretului: Vom avea confirmarea că am acţionat în direcţia cea bună dacă tinerii noştri îşi vor creiona aspiraţiile pentru viitorul lor aici

Ciolacu, mesaj de Ziua Tineretului:…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Este oficial: Marian Barbu este noul rector al UDJ Galați

Este oficial: Marian Barbu este nou…

Senatul Universității a...

Prev Next

Miercuri, 22 Aprilie 2020 - Regional Press

Masca, obligatorie după 15 mai

După 15 mai, toți românii vor fi obligați să poarte măști de protecție, în spațiile închise.

"Aţi auzit recomandarea din partea OMS care are două elemente. Primul este legat de obligativitatea utilizării măştii pentru toate persoanele care au infecţii respiratorii, indiferent dacă discutăm de spaţii închise sau deschise. Cel de-al doilea este legat de utilizarea măştii de către persoane aparent sănătoase şi care se deplasează în spaţii închise sau în mijloace de transport în comun. Sigur că o mască, dacă este folosită, reduce riscurile de îmbolnăvire.

Cel mai bine este să folosim măștile de unică folosință cu trei pliuri - aşa-numitele măşti chirurgicale - care sunt filtrante, reţin acele microparticule care sunt vehiculul virusului. Această mască se poartă câteva ore, până devine umedă. Depinde mult de sezon, de intensitatea activităţii fizice pe care o faci, ca să se umezească mai repede sau mai târziu. Masca trebuie schimbată cel puţin o dată pe zi. Va fi nevoie de cel puţin două măşti pe zi, când persoana se deplasează cu mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă", a explicat prof.dr. Alexandru Rafila, la Antena 3.

"Pe stradă nu trebuie purtate măștile , ci doar în spaţii închise, dacă mergem la magazine, la locul de muncă, unde interacţionam şi cu alte persoane. Dacă lucrăm singuri în birou, nu este nevoie să purtăm masca, nici în autovehiculul propriu nu este necesar sau dacă mergem cu bicicleta. Trebuie să purtăm masca în mijloacele de transport în comun şi în alte încăperi unde există mai multe persoane. Acesta este scopul utilizării măştii: să reduci riscul de transmitere al unor boli cu transmitere respiratorie", a adăugat Rafila.

Președintele Klaus Iohannis a convocat o nouă ședință de urgență, pentru a doua zi consecutiv, la Palatul Cotroceni. Discuțiile au avut loc în format restrâns, premierul, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Sănătății și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. La finalul discuțiilor, președintele a declarat că după data de 15 mai restricțiile de circulație vor fi ridicate, însă, în spațiile publice închise și în transportul în comun, toți românii vor fi nevoiți să poarte mască.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis:

„Bună ziua. Dragi români, așa vom arăta după 15 mai în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun (nr. cu mască). Am avut astăzi o nouă întâlnire pentru a începe să detaliem ce am anunțat ieri, așa numitul plan de relaxare

Este vorba de relaxarea măsurilor pe care le-am luat pentru protecția populației și în acest sens vom avea un plan destul de detaliat în scurt timp.

Am considerat că unele din chestiunile care ne privesc pe toți trebuie anunțate din timp. Una dintre aceste măsuri este cea cu masca de protecție.

Am decis astăzi ca după 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măștile în spațiile publice închise și în transportul în comun. Vom putea să renunțăm la purtarea măștii poate la anul.

O a două măsură pe care am decis-o: după data de 15 mai vom renunța la restrângerile care privesc persoane. Deci nu vom prelungi restricțiile de deplasări individuale. Vom putea să ne deplasăm în spații publice fără să declarăm unde și de ce mergem.

Este vorba despre libertatea de mișcare individuală. Evident, pentru protecția populației, multe restrângeri vor rămâne în vigoare. Vor rămâne o vreme interdicțiile pentru adunări publice, pentru manifestări, vor rămâne și alte interdicții în vigoare.

Până în 15 mai toate restricțiile rămân în vigoare. Până în 15 mai, stați acasă! După 15 mai vom putea să ne mișcăm mai liber. Însă, viața nu va reveni din păcate la normalitatea pe care am cunoscut-o. Vom avea un plan de relaxare în pași, vom stabili care activitate poate să înceapă.

O activitate importantă este cea școlară. Voi avea o întâlnirea cu min. educației pentru a elabora un plan pentru revenirea elevilor la școală. Un plan este necesar și pentru revenirea activității economice.

Să nu ne imaginăm că vom reveni la normal în 15 mai.

Pas cu pas, după un calendar care ține și de evoluția cazurilor, vom încerca să intrăm într-o nouă normalitate. Pe măsură ce interdicțiile vor fi luate înapoi, răspunderea fiecăruia va deveni mai mare”, a anunțat președintele.

Citeşte mai departe ...

Marcel Ciolacu: "Corectăm în Parlament ordonanţele Guvernului PNL. Solicit liberalilor o minimă decenţă"

Potrivit liderului PSD, în comisiile de specialitate, social-democraţii au susţinut şi au votat următoarele măsuri: eliminarea dobânzii la dobândă pentru toate tipurile de credit; posibilitatea ca şi restanţierii - "care sunt cei mai vulnerabili" - să beneficieze de amânarea ratelor; extinderea măsurilor de amânare a ratelor la creditele bancare şi pentru firmele ale căror venituri s-au diminuat cu 15% din cauza crizei (nu cu 25% cum prevăzuse Guvernul PNL); posibilitatea amânării ratelor, cu până la 18 luni, pentru producătorii agricoli ale căror culturi au fost compromise anul acesta din cauza secetei; extinderea, până la 25 octombrie, a termenului de plată pentru impozitul pe profit; acordarea unei bonificaţii de 10% tuturor firmelor care achită la scadenţele normale impozitul de profit, "corectând discriminarea făcută de PNL".

"Solicit PNL o minimă decenţă, de a nu-şi contesta la Curtea Constituţională proiectele de lege care aprobă ordonanţele emise de propriul Guvern. Nu serveşte nimănui blocarea politică a unor prevederi legale de maximă importanţă şi ajutor pentru români şi pentru economia ţării", a completat Ciolacu.

Citeşte mai departe ...

Anchetă epidemiologică la Șantierul Naval Damen, după ce un angajat a murit din cauza COVID-19, iar alți doi sunt infectați cu noul virus

Coronavirusul a făcut primele victime la Șantierul Naval Galați. Un angajat a decedat din cauza infecției cu noul virus, iar alte două persoane sunt internate în spital. De asemenea, mai mulți angajați au fost trimiți acasă în izolare pentru 14 zile, după ce au intrat în contact cu colegii testați pozitiv.  

„Șantierul Naval Damen Galați anunță cu deosebită tristețe decesul unui angajat al companiei, în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost confirmat cu Covid-19 acum câteva zile, ultima zi în care a fost prezent în șantier fiind 9 aprilie. Toate gândurile noastre, și nu numai se indreaptă către familia îndoliată, alături de care ramânem aproape în aceste momente dificile.Confirmăm, de asemenea un alt caz de infectare cu noul coronavirus, colegul nostru fiind momentan internat la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi cu simptome minore.Un al treilea angajat, de asemenea internat la Spitalul de Boli Infecţioase prezintă simptomatologie ușoară și a fost testat, urmând ca rezultatul să fie anunțat curând”, au precizat reprezentanții Șantierului Naval Damen.

Ȋn prezent, Direcţia pentru Sănătate Publică Galaţi desfăşoară o anchetă epidemiologică pentru a identifica condițiile și persoanele care au venit în contact cu respectivii angajați. 

„Ca urmare a măsurilor generale de prevenţie cât și celor specifice, luate încă de la ȋnceputul lunii martie, nu credem să existe pericolul unei contaminări în șantier. Compania noastră a identificat deja persoanele care au lucrat în zona de activitate a celor trei persoane, aceștia fiind acasă în auto-izolare, deși nu au avut contact direct cu cei infectați”, au transmis reprezentanții Șantierului Naval Damen.

În plus, zinic, pe platforma șantierului au loc măsuri pentru combaterea virusului COVID-19. 

”Sănătatea și siguranța angajaților noștri rămâne principala noastră prioritate în această perioadă. Șantierul Naval Damen Galați continuă să implementeze măsurile luate încă de la începutul pandemiei pentru a asigura un mediu de lucru sănătos atât pentru personalul propriu cât și pentru subcontractorii care își desfășoară activitatea pe platforma șantierului. Ȋn acest sens, amintim câteva dintre acestea:

- reducerea efectivului prezent ȋn şantier cu 50% și desfășurarea activității prin rotație la fiecare 2 săptămâni;

- introducerea a două schimburi de lucru pentru personalul rămas în scopul asigurării distanțării sociale in cadrul tuturor facilităţilor;

- suplimentarea numărului de curse convenție pentru a evita aglomerarea personalului;

- încurajarea practicării sistemului tip telemuncă, unde este posibil;

- verificarea și trierea tuturor vizitatorilor (inclusiv furnizori) în baza unei declarații pe proprie răspundere și obligativitatea purtării de maști și manuși de protectie;

- purtarea maștilor a devenit obligatorie pentru toti angajații;

- informări periodice prin care atragem atenția, atât angajaților noștri cât și subcontractorilor asupra conștientizării responsabilității față de colegi și păstrarea distanței sociale”, a transmis biroul de presă al Șantierul Naval Damen.

Citeşte mai departe ...

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un parc din orașul Galați

Tragedie la Galați. Un tânăr a fost găsit, miercuri, spânzurat într-un parc din oraș. Cadavrul a fost descoperit de un trecător care a sunat la Poliție.

Potrivit Poliției Galați, este vorba de un bărbat de 35-40 de ani, care nu avea acte de identitate asupa sa. Cadavrul a fost găsit dimineață de un trecător, care a sunat la 112 și a anunțat poliția. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei, însă, nu ar exista urme de violență, spun surse din rândul anchetatorilor.

Reprezentanții IPJ Galați au anunțat că, în prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea identității celui decedat. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte mai departe ...

Comisia de Sănătate a dat raport favorabil pe proiectul PSD: Ajutor pentru copiii medicilor care mor de COVID-19

Comisia de Sănătate a dat raport favorabil pe proiectul PSD, care prevede mai multe beneficii pentru copiii cadrelor medicale care îşi pierd viaţa în lupta cu COVID-19, anunță Antena3. Proiectul a fost inițiat de senatorul PSD Florin Orțan, de profesie medic, și a fost depus la începutul lunii la Parlament. 

Ce prevede proiectul care introduce pensia de urmaş pentru copiii cadrelor medicale:
- La decesul unui cadru medical, Ministerul Sănătăţii acordă familiei acestuia sau persoanei care a suportat cheltuielile ocazionate de deces, după caz, un ajutor suplimentar în cuantum de două salarii medii pe economie.

- Urmaşii cadrelor medicale decedate ca urmare a desfăşurării activităţii medicale în lupta cu Covid-19 au dreptul la o pensie de urmaş egală cu 75% din cuantumul salarial pe care cadrul medical o avut-o la data decesului, care se actualizează potrivit reglementărilor legale în vigoare.

- În cazul în care nu există urmaş, dacă cel decedat era singurul susţinător al părinţilor săi, aceştia vor beneficia de jumătate din pensia de urmaş menţionată anterior.

- Membrii familiilor cadrelor medicale decedate în timpul şi din cauza serviciului ca urmare a desfăşurării activităţii medicale în lupta cu Covid-19 beneficiază gratuit de asistenţă medicală şi medicamente în cadrul reţelei sanitare a Ministerului Sănătăţii sau în alte reţele sanitare cu decontarea cheltuielilor de către acest minister

- Urmaşii personalului medical decedat ca urmare a participării la acţiuni medicale împotriva Covid-19 să beneficieze de scutire de la plata impozitului pe terenurile aflate în proprietate sau coproprietate şi a impozitului pe clădirea folosită ca domiciliu şi/sau alte clădiri aflate în proprietate sau coproprietate.

- În semn de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la acţiuni medicale împotriva Covid-19 se instituie Ziua personalului medical, care se organizează anual pe 11 martie prin grija Ministerului Sănătăţii.

Senatul a aprobat, cu unanimitate de voturi, inițiativa legislativă prin care se acordă pensie de urmaş copiilor cadrelor medicale decedate în lupta cu coronavirusul. Propunerea legislativă va fi dezbătută de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz.

Citeşte mai departe ...

Premieră sportivă în vremea pandemiei: Gălăţeanul Neculai Milea, primul deţinător al centurii negre 5 dan în kyokushin din Moldova

  • Publicat în Sport

O veste foarte bună ne-a parvenit în ajunul Sărbătorilor Pascale. Gălăţeanul Neculai Milea şi-a văzut răsplătită munca şi conştienciozitatea cu care s-a implicat de ani buni de zile în lumea artelor marţiale. „Pe 14 Aprilie mi-a venit confirmarea din Japonia pentru centura neagră 5 dan. Astfel mi-am continuat drumul: „mereu primul”, sunt primul deţinător centura neagră 5 dan kyokushin kaikan Sonoda sub îndrumarea maestrului meu din Japonia Naoyyuki Sonoda, unul din marii campioni din Japonia şi printre primii cinci elevi a lui Sosai Masutasu Oyama. În condiţiile pandemiei examenul s-a desfăşurat online, executând doar tehnicile de bază, kata, kyhon, combinaţii şi renracurile toate. Examenul ar fi trebuit să fie în Rusia dar datorită stării de urgenţă şi a pandemiei a fost amânat până la luarea deciziei confirmării online direct cu Japonia. Mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat şi au fost alături de mine”, ne-a declarat foarte fericit Shihan Neculai Milea, în prezent instructor de taekwondo la CS Dragonii Schela.

Citeşte mai departe ...

Guvernul din Olanda interzice evenimentele sportive până la 1 septembrie

  • Publicat în Sport

Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) a anunţat că intenţionează să oprească definitiv sezonul competiţional, sub rezerva consultărilor cu UEFA, după decizia guvernului Olandei de a prelungi interzicerea evenimentelor publice majore cu trei luni, până la 1 septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, după cum informează agenţia AFP. „Comisia fotbalului profesionist are intenţia de a nu mai continua disputarea sezonului 2019-2020. KNVB se va consulta cu UEFA, după care va fi luată o decizie", a precizat federaţia olandeză într-un comunicat dat publicităţii marţi seara. Forul fotbalistic din Ţara Lalelelor a mai adăugat că echipele şi celelalte părţi interesate vor avea o reuniune pe această temă în cursul zilei de vineri. Olanda urmează astfel exemplul Belgiei, care şi-a anulat sezonul, decizie însă care a fost criticată dur de UEFA, belgienii fiind avertizaţi că este posibil să nu aibă reprezentante în viitoarea ediţie a cupelor europene. Pe de altă parte, tot în cursul zilei de marţi, Uniunea europeană de fotbal a emis „o recomandare puternică" în vederea încheierii competiţiilor naţionale, fără să stabilească însă şi un calendar oficial pentru reluarea campionatelor şi cupelor continentale.

Citeşte mai departe ...

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați prinde contur. Lucrarea comandată de CJ Galați este în grafic

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați prinde contur. Lucrarea comandată de CJ Galați este în grafic

Se lucrează la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați. Lucrarea comandată de Consiliul Județean Galați este în grafic în ciuda problemelor create de epidemia COVID-19. În prezent, constructorul toarnă fundația noii clădiri.

Recent, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea a fost în inspecție pe șantier și a constatat că lucrarea este în grafic. Constructorul toarnă fundația clădirii care la final va avea o suprafață dublă în comparație cu actuala Unitate de Primiri Urgențe.

„Sănătate și investiții, cele 2 priorități ale Consiliului Judeţean Galaţi. Avansăm în fiecare zi cu lucrările de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe. Am verificat stadiul lucrărilor și dacă firma respectă măsurile de protecție pe care le-am cerut în această perioadă dificilă. A fost finalizată partea de deviere a tuturor instalațiilor și conductelor, iar constructorul lucrează în acest moment la noua fundație a secției de urgențe. Vom extinde UPU cu 700 de mp, vom reconfigura circuitele medicale și vom aduce zeci de echipamente medicale moderne, inclusiv un computer tomograf pe care l-am achizitionat deja”, a anunțat  recent președintele CJ, Costel Fotea.

Lucrarea de la UPU Galați este realizată cu fonduri europene. Pentru extinderea și modernizarea clădirii, Consiliul Județean Galați plătește 1,5 milioane de euro.

Citeşte mai departe ...

Deces la Șantierul Naval Damen din cauza COVID-19

Coronavirusul a făcut prima victimă la Șantierul Naval Damen. Este vorba de un bărbat de 51 de ani, care a murit din cauza infecției cu virusul COVID-19. Acestea suferea de hipertensiune arterială și obezitate de gradul III. Decesul a fost anunțat de Grupul de Comunicare Strategică.

 Din primele informații, bărbatul a intrat în concediu de odihnă în prima parte a lunii aprilie. Săptămâna trecută, el s-a simțit rău și a fost internat de urgență la Spitalul Județean Galați. Rezultatele au confirmat că s-a infectat cu virusul COVID-19. Pe 20 aprilie, starea de sănătate a bărbatului s-a agravat și a murit la Spitalul Județean Galați. Direcția de Sănătate Publică Galați a început o anchetă epidemiologică pentru a stabili posibilii contacți ai bărbatului. 

Decesul a fost confirmat, marți, de Grupul de Comunicare Strategică. „Bărbat, 51 ani din județul Galați. Data internării: 17.04.2020, la Spitalul Județean de Urgență Galați. Data recoltării: 18.04.2020. Data confirmării: 18.04.2020 Data decesului: 20.04.2020.Comorbidități: HTA, obezitate grd. III.” 

În șantierul naval din Galați lucrează aproximativ 2.400 de oameni.

 

Citeşte mai departe ...

Tendințele actuale privind munca de la distanță și modul în care oamenii rămân conectați

  • Publicat în Social

În prezent, milioane de oameni din întreaga lume se adaptează lucrului și învățării de la distanță. De la echipe care partajează actualizări privind munca în schimburi, la elevi și profesori care se conectează în siguranță în săli de clasă virtuale și directori generali care conduc sesiuni de Q&A cu mii de angajați, cu toții găsim noi modalități de a ne întâlni, atunci când trebuie să lucrăm și să învățăm separați unii de alții.

Pentru a analiza tendințele în schimbare ale lucrului și învățării de la distanță, Microsoft a lansat primul raport din noul Work Trend Index folosind Microsoft Graph, un generator de grafice bazat pe interacțiunile online dintre oameni. Acest raport explorează modul în care oamenii învață să se conecteze ca echipă atunci când trebuie să lucreze separat, cu scopul de a ajuta clienții companiei să învețe din aspectele pozitive și să le aplice în activitățile viitoare.

Principalele concluzii ale raportului

Oamenii se conectează prin video

Cercetători precum Dr. Fiona Kerr au arătat că legătura fizică și contactul vizual cu un alt om crește nivelul de dopamină și scade cortizolul, hormonul stresului. Cercetările ei arată că poți chiar să calmezi fizic pe cineva pur și simplu privindu-l în ochi.

Studiul arată că oamenii din Norvegia și Olanda folosesc cel mai mult serviciul video, aproximativ 60% din apeluri fiind în acest format. Australienii folosesc video la întâlniri în 57% din cazuri, italienii 53%, Chile 52%, Elveția 51% și Spania 49%. Între timp, în Marea Britanie, Canada și Suedia serviciul video este folosit în 47% din situații, iar în Mexic și S.U.A în proporție de 41% respectiv 38%.

Cine folosește video cel mai puțin? Oamenii din India folosesc video doar în 22% din situații, urmați îndeaproape de Singapore cu 26%, Africa de Sud cu 36%, Franța cu 37% și Japonia cu 39%. Utilizarea video limitată în unele regiuni poate fi atribuită în parte unui acces mai redus la dispozitive și internet stabil.

Oamenii folosesc funcția video pentru a se conecta în moduri noi

Pe măsură ce companiile se adaptează lucrului full-time de la distanță, mai mulți lideri folosesc ședințe virtuale deschise pentru a conecta angajații pe scară largă. Conferințele și evenimentele mari se mută și ele online. De asemenea, vedem că mai multe persoane beneficiază de posibilitatea de a înregistra întâlnirile online – cum ar fi un profesor care înregistrează o lecție pentru elevi sau un angajat care înregistrează o întâlnire pentru un coleg.

Oamenii adoptă un program de lucru mai flexibil

Productivitatea este diferită pentru toată lumea. Unii sunt mai productivi dimineața, în timp ce alții sunt mai creativi și concentrați seara. Datele noastre arată că o zi de muncă mai flexibilă le permite oamenilor să lucreze atunci când este cel mai bine pentru ei.

Țările și industriile cele mai afectate apelează la dispozitive mobile pentru a se conecta cu echipele lor.

Pe măsură ce organizațiile își continuă activitatea, am observat o creștere considerabilă a utilizării aplicațiilor pe dispozitive mobile cum ar fi cei din învățământul superior și învățământul primar și secundar. O creștere notabilă s-a înregistrat și la utilizatorii din industriile legate de sectorul public.

Acest moment va schimba modul în care lucrăm și ne conectăm între noi pentru totdeauna

Tendințele datelor și conversațiilor cu clienții companiei arată că lumea realizează că ne putem conecta eficient de la distanță într-un mod pe care nu l-am crezut niciodată posibil.

Putem învăța multe de la clienții care arată că este posibil să își continue operațiunile în timp ce sunt nevoiți să lucreze separat.

Suntem bucuroși să vedem că tehnologia Microsoft ajută aceste organizații să își continue activitatea. Deși modul în care lucrăm s-a schimbat, clienții noștri ne arată în fiecare zi că dorința noastră de a ne conecta unii cu alții este mai puternică decât circumstanțele care ne țin la distanță. Și într-un moment ca acesta, când toți ne adaptăm la un nou normal, e mai important ca niciodată să ajutăm oamenii să rămână conectați și să menținem mai multe organizații în funcțiune cu instrumente sigure.

--- Despre Microsoft Graph. Pe măsură ce lumea lucrează în Microsoft 365, caută folosind browser-ul Bing și se conectează pe LinkedIn, creează miliarde de semnale – cum ar fi e-mailuri, întâlniri, căutări și postări – care formează Microsoft Graph, unul dintre cele mai mari grafice ale interacțiunilor umane la locul de muncă. Tendințele acestor date oferă o viziune unică asupra modelelor de productivitate ale lumii. Microsoft ia în serios confidențialitatea. Nu folosim date cu caracter personal, date de identificare ale organizației sau conținut al clienților pentru a produce rapoarte. Scopul nostru este să descoperim și să împărtășim tendințe referitoare la locul de muncă în semnalele de date agregate din Microsoft Graph.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri