Menu
RSS
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu:"Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu:…

"Orban și ai săi folosesc...

Secretarul de stat Raed Arafat:"La alegeri trebuie să fie respectate toate regulile"

Secretarul de stat Raed Arafat:…

"La alegeri trebuie să fi...

SNMF: Medicii de familie afirmă că îi vor consulta "la distanţă" pe pacienţii infectaţi cu COVID-19

SNMF: Medicii de familie afirmă că …

Într-un comunicat transmi...

Mihai Fifor, fostul ministrul al Apărării:"Armata, REPER pentru întreaga națiune"

Mihai Fifor, fostul ministrul al Ap…

De Ziua Armatei Române, f...

Cinci cazuri de Covid-19 la campioana României. Turneul de la Galaţi din CEV Champions League s-a anulat

Cinci cazuri de Covid-19 la campioa…

Din păcate, zvonurile apă...

25 octombrie  - Ziua Europeană a Justiției Civile

25 octombrie - Ziua Europeană a Ju…

Ziua Europeană a Justiţie...

Oţelul a pierdut derbiul de la Însurăţei, Sporting adusă cu picioarele pe pământ la Ianca. Vălmărenii au detonat bomba la Focşani

Oţelul a pierdut derbiul de la Însu…

La sfârşitul săptămânii a...

Cutremur duminică dimineață. A fost resimțit în Galați și Brăila

Cutremur duminică dimineață. A fost…

Un cutremur cu magnitudin...

Social-democrații: PNL pregătește majorarea TVA!

Social-democrații: PNL pregătește m…

PSD acuză că PNL amână pr...

Ciolacu: "Premierul va fi de la PSD!"

Ciolacu: "Premierul va fi de l…

Președintele PSD reacțion...

Prev Next

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu:"Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice"

"Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte mai departe ...

Galerie foto/Se lucrează în ritm alert la Ambulatoriul Spitalului Județean Galați

Continuă investițiile în sănătate la Galați. Se lucrează la extinderea cu peste 1500 de mp a Ambulatoriului de la Spitalul Județean. Practic, se construiește o clădire nouă cu trei etaje, iar în noile spaţii vor fi amenajate cabinete medicale pentru mai multe specialităţi medicale.

Potrivit proiectului, clădirea ambulatoriului se va transforma în totalitate: va fi consolidată, modernizată și dotată cu echipamente moderne.

„Vor fi modernizate şi spaţiile unde au funcţionat fostele cabinete ale medicilor de familie. Se lucrează din plin și la clădirea unde va funcționa secția de #Prosectură și Anatomie Patologică. În câteva zile se va turna și placa de beton de la primul etaj, din cele trei ale clădirii. Valoarea celor două investiții este de peste 23 de milioane de lei, cu precizarea că lucrările de la Ambulatoriul de Specialitate sunt realizate cu fonduri europene”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Investiții fără precedent în medicina gălățeană

„Cred că ne ducem peste 60 de milioane de euro, aproape 70 de milioane de euro aparatură medicală, construcții, eficiență energetică, consolidarea spitalului, extinderea Ambulatoriului, extinderea Unității de Primiri Urgențe, construcția secției de Radioterapie, construcția parcării supraetajate, construcția prosecturii de la spital. Cu tot cu aparatura medicală achiziționată în 2019 și 2020 ajungem la 70 de milioane de euro”, a precizat Costel Fotea.

Lucrarea de la Ambulatoriul Spitalului Județean se va încheia spre finalul anului viitor.

Citeşte mai departe ...

Marcel Ciolacu: "S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar!"

"S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de «Otto cel Mare» și să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

Este nevoie rapid de un Pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!", arată un mesaj publicat, vineri, pe Facebook, de Marcel Ciolacu.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri