Menu
RSS
Galerie foto/Spital nou în orașul Galați. A fost inaugurată clădirea comandată de Consiliul Județean la Spitalul de Boli Infecțioase

Galerie foto/Spital nou în orașul G…

 În urma unei invest...

Gloria 2018 Bistriţa, primul adversar pentru handbalistele antrenate de Alexandrina Soare

Gloria 2018 Bistriţa, primul advers…

Luni, în cadrul unei vide...

Angajări la PENITENCIARUL GALAȚI

Angajări la PENITENCIARUL GALAȚI

În data de 21 septembrie,...

Marcel Ciolacu: "Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor"

Marcel Ciolacu: "Mâine vom vot…

Președintele PSD, Marcel ...

Tătaru: "Sperăm ca din a doua jumătate a lunii octombrie să mergem pe o pantă descendentă a cazurilor de COVID-19"

Tătaru: "Sperăm ca din a doua …

Ministrul Sănătăţii a pre...

Senatul a adoptat proiectul PSD prin care profesorii primesc 2.000 de lei spor COVID

Senatul a adoptat proiectul PSD pri…

Senatul a adoptat luni pr...

Condițiile concursului de angajare pentru cadre didactice au fost stabilite de Ministerul Educației

Condițiile concursului de angajare …

Ministerul Educației a an...

Simona Halep, campioană la Roma

Simona Halep, campioană la Roma

Jucătoarea de tenis Simon...

Premieră în România. Spitalul de Boli Infecțioase Galați are echipament medical pentru diagnosticarea cancerului de piele

Premieră în România. Spitalul de Bo…

Galațiul are singurul apa...

Tradiţia karatelor gălăţene respectată încă odată: Salbă de medalii  la Naţionale pentru Meikyo, Kodo, CSM şi Karate Club

Tradiţia karatelor gălăţene respect…

În perioada 18-20 septemb...

Prev Next

Angajări la PENITENCIARUL GALAȚI

În data de 21 septembrie, Penitenciarul Galați transmite desfășurarea concursului de ocupare a 19 posturi de agent operativ (bărbați) în cadrul instituției.
Termen de înscriere până la data de 12.10.2020, inclusiv, ora 16:00. Informaţii suplimentare despre posturile scoase la concurs puteți afla accesând pagina instituției.

CLICK AICI.

Citeşte mai departe ...

Școală din județul Galați, închisă din cauza COVID-19

O școală din județul Galați a fost închisă din cauza COVID-19. De asemenea, trei clase din alte unități de învățământ vor face cursuri on-line după ce mai mulți elevi s-au îmbolnăvit.

Potrivit Inspectoratului Școlar Galați, școala din comuna gălățeană Priponești a fost închisă după ce femeia de serviciu s-a infectat cu Covid-19. Toții elevii vor învăța on-line timp de 14 zile. 

Probleme sunt și la Colegiul Pedagogic, Liceul de Arte din Galați și școala din Tg.Bujor. Cel puțin trei elevi au fost confirmați cu noul virus, iar în clasele unde  au fost astfel de cazuri cursurile se vor desfășura on-line. 

Citeşte mai departe ...

Școală în scenariul roșu, prevestesc sindicaliștii din învățământ

Explozia cazurilor de îmbolnăviri în tot mai multe şcoli din România va provoca închiderea a tot mai multe unităţi de învăţământ, transmite public Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI).

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ atrage atenţia tuturor instituţiilor statului responsabile cu buna desfăşurare a procesului instructiv-educativ din unităţile de învăţământ din România că riscăm să ajungem într-un blocaj! Explozia cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus înregistrate în tot mai multe şcoli din România ne aduce în faţa unei situaţii pe care guvernanţii ar fi trebuit să o anticipeze: şcolile se vor închide, iar cursurile vor avea loc în scenariul roşu, respectiv în mediul online. Din păcate, însă nici la această oră, după prima săptămână din noul an şcolar, unităţile de învăţământ nu au fost dotate cu infrastructura necesară: lipsesc din multe localităţi tabletele pentru elevi şi cadre didactice, precum şi conexiunea la internet a şcolilor. În aceste condiţii cursurile nu pot avea loc, iar elevilor li se încalcă un drept fundamental, acela de a beneficia de acces la educaţie”, potrivit comunicatului FSLI.

Organizaţia sindicală a profesorilor apreciază că sute de mii de elevi sunt în pericol să nu poată participa la cursurile online.

Preşedintele sindicatului profesorilor, Simion Hăncescu, subliniază că din cauza lipsei de pregătire a instituţiilor statului, multe şcoli devin bombe epidemiologice.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ solicită implicarea Guvernului pentru rezolvarea scăpărilor legislative din cauza cărora profesorii şi elevii pot deveni victime ale coronavirusului.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS
Info for bonus Review William Hill here.

Taguri