Menu
RSS
Remiză fără goluri pe Oţelul

Remiză fără goluri pe Oţelul

Partida SC Oţelul -Petrol...

Premierul Ciolacu anunță că programele de sprijin pentru fermieri și producători vor continua

Premierul Ciolacu anunță că program…

Premierul Marcel Ciolac...

Reacția studenților gălățeni din LSG la cazul de corupție, devenit public, din Facultatea de Farmacie

Reacția studenților gălățeni din LS…

Liga Studenților din Gala...

Oţelul restart

Oţelul restart

Superliga s-a reluat în w...

15.000 de polițiști, în stradă din cauza Ordonanţei „Trenuleţ”

15.000 de polițiști, în stradă din …

Mii de polițiști din orga...

Ciolacu: România nu are nicio problemă în ceea ce priveşte siguranţa alimentară

Ciolacu: România nu are nicio probl…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Profesoară de la Facultatea de Medicină din Galați, cercetată de procurorii DNA pentru luare de mită la concursurile de rezidențiat

Profesoară de la Facultatea de Medi…

Olimpia Buzia (70 de ani)...

A fost cutremur în România

A fost cutremur în România

Un cutremur cu magnitudin...

„Ignoranţa şi lenevia sunt cele mai mari din toate relele. Ele sunt un teren pe care se nasc şi cresc toate viciile şi toate mizeriile.” - Benjamin Franklin

„Ignoranţa şi lenevia sunt cele mai…

În 17 ianuarie 1706 s-a n...

Mai sunt 2 zile de înscriere la Concursul „Mircea Amarine” pentru „prichindei”

Mai sunt 2 zile de înscriere la Con…

Inspectoratul Școlar Jude...

Prev Next

Reacția studenților gălățeni din LSG la cazul de corupție, devenit public, din Facultatea de Farmacie

Liga Studenților din Galați se opune oricărui fel de viciere a procesului de evaluare a studenților. Mediul academic este un spațiu unde trebuie promovată calitatea învățământului și obiectivitatea oricărei forme de evaluare a studenților, lipsit de orice metodă denigrantă care nu face reclamă bună oricărei instituții, precum șpaga.

Studenții sunt următoarea generație de lideri, următoarea forță de muncă și dacă dorim ca să ne bucurăm de un viitor stabil în această țară, cadrele didactice trebuie să ne educe să creăm acest viitor într-un mod etic și corect.

Stimate cadre didactice,

De astăzi în 8 zile începe sesiunea de examene și ne dorim o evaluare obiectivă care să ne reflecte competențele.

Dumneavoastră aveți responsabilitatea să ne pregătiți pentru viața de adult, să ne pregătiți pentru o slujbă și să pregătiți următoarea generație de lideri. Astfel, ne dorim să ne facilitați un proces de examinare corect.

Chiar și în momentele în care studenții nu se comportă corespunzător, fiți mentori pentru noi și ne dorim să ne învățăti să ne reparăm greșelile.

Stimați studenți,

Mai bine un 5 învățat, decât un 8 furat. Tot ce vă dorim este să fiți corecți cu voi înșivă și să cereți mai mult de la voi.

O sesiune bună vă dorim tuturor!

Citeşte mai departe ...

De Ziua Națională a Culturii

Comunicat: Astăzi, 15 ianuarie, celebrăm Ziua Națională a Culturii, un moment de reflecție asupra valorilor, tradițiilor și moștenirii culturale care ne definesc identitatea națională. O figură centrală a literaturii și a culturii române este reprezentată de Mihai Eminescu, poetul nepereche, în ale cărui versuri regăsim înțelepciunea și bogăția sufletului românesc.

Prin opera sa, Eminescu ne-a oferit o fereastră spre frumusețea limbii române și o inspirație nesfârșită pentru generațiile ce i-au urmat. Poeziile sale rămân un simbol al geniului literar românesc și al legăturii profunde cu natura, iubirea și spiritualitatea.

În unitățile școlare din județul Galați, profesorii și elevii care duc mai departe prin educație valorile culturale ale neamului nostru, au marcat această zi prin activități care promovează lectura, arta sau teatrul. Elevii au înțeles, încă o dată, că revederea cu Eminescu nu este o simplă întoarcere la trecutul cultural, ci o modalitate aparte de a lua contact cu o sensibilitate unică în lume, a cărei esență, pentru noi, e încorporată într-un singur cuvânt – EMINESCU. Inspectoratul Școlar Județean Galați.

Citeşte mai departe ...

Practici educaționale de referință, RFIDT, în grădinițele gălățene

Învățarea și formarea continuă poate fi urmărită prin activatea metodică județeană cu tema "Aplicarea Reperelelor fundamentale privind învățarea și dezvoltarea timpurie în creșe si grădinițe", în cadrul unei activități desfășurate sâmbătă, 11 ianuarie 2025, la Grădinița cu P. P. Clever Kids. Învățarea continuă, schimbul de idei și de experiențe sunt elemente cheie în perfecționarea și îmbunătățirea procesului educațional din educația timpurie! În acest context, cadrele didactice participante au exersat practici educaționale de succes, având ca punct de referință RFIDT, s-au elaborat practici de sprijin, strategii de învățare variate, care să susțină dezvoltarea globală a copilului în perioada preșcolarității.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri