Menu
RSS
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu:"Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu:…

"Orban și ai săi folosesc...

Secretarul de stat Raed Arafat:"La alegeri trebuie să fie respectate toate regulile"

Secretarul de stat Raed Arafat:…

"La alegeri trebuie să fi...

SNMF: Medicii de familie afirmă că îi vor consulta "la distanţă" pe pacienţii infectaţi cu COVID-19

SNMF: Medicii de familie afirmă că …

Într-un comunicat transmi...

Mihai Fifor, fostul ministrul al Apărării:"Armata, REPER pentru întreaga națiune"

Mihai Fifor, fostul ministrul al Ap…

De Ziua Armatei Române, f...

Cinci cazuri de Covid-19 la campioana României. Turneul de la Galaţi din CEV Champions League s-a anulat

Cinci cazuri de Covid-19 la campioa…

Din păcate, zvonurile apă...

25 octombrie  - Ziua Europeană a Justiției Civile

25 octombrie - Ziua Europeană a Ju…

Ziua Europeană a Justiţie...

Oţelul a pierdut derbiul de la Însurăţei, Sporting adusă cu picioarele pe pământ la Ianca. Vălmărenii au detonat bomba la Focşani

Oţelul a pierdut derbiul de la Însu…

La sfârşitul săptămânii a...

Cutremur duminică dimineață. A fost resimțit în Galați și Brăila

Cutremur duminică dimineață. A fost…

Un cutremur cu magnitudin...

Social-democrații: PNL pregătește majorarea TVA!

Social-democrații: PNL pregătește m…

PSD acuză că PNL amână pr...

Ciolacu: "Premierul va fi de la PSD!"

Ciolacu: "Premierul va fi de l…

Președintele PSD reacțion...

Prev Next

Ministrul Educaţiei:" Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca Parlamentul să adopte o lege pentru aspra pedepsire a FAKE NEWS-ului"

“E epidemie de ştiri false în România! O realitate extrem de periculoasă şi extrem de tristă. Cine suportă consecinţele epidemiei de FAKE NEWS?! Ieri am simţit pe pielea mea ce înseamnă să fii neputincios în faţa unei epidemii de minciuni şi răstălmăciri tendenţioase care au o singură ţintă: să te discrediteze cu orice scop. Un site de propagandă a scos din context şi a denaturat mesajul meu din emisiunea de luni seara, de la Realitatea Plus, unde am fost invitată şi unde am discutat, printre altele, despre măsurile luate de minister pentru copiii din familii defavorizate care nu au acces la tablete încă şi despre copiii care locuiesc în imobile fără curent electric”, a susţinut Anisie pe pagina sa de Facebook.

“Degeaba, ştirea falsă, deşi dispărută, fusese preluată deja. NU cred că nu a fost clar mesajul meu de luni seară! Dar, în acest moment, în care ştirea FALSĂ pare mai reală decât ADEVĂRUL, e necesar să revin cu răspunsul meu, în primul rând pentru cei de bună credinţă, părinţi, profesori, elevi, care merită să fie informaţi CORECT de către mine, dar şi pentru cei ‘încuiaţi’, care insistă să nu înţeleagă: Pentru copiii care locuiesc în case care nu sunt racordate la reţeaua de electricitate, şcoala a trimis material didactic la domiciliul elevului. Iar elevii din familii defavorizate, care locuiesc în schimb în imobile racordate la reţeaua de electricitate, care nu au primit încă tablete, au opţiunea să urmărească lecţiile la TVR, în cadrul programului TeleŞcoală”, a susţinut Anisie, încercând să clarifice situaţia.

“Vă respect drepturile şi vă admir capacitatea de a schimba societatea în bine. Dar când folosiţi această putere pentru a crea haos şi a distruge, e nevoie ca cineva să intervină. Mi-am propus ca, de astăzi, acel cineva care va interveni să fiu eu. Voi face toate demersurile şi tot ce îmi stă în putinţă ca Parlamentul, anul viitor, să realizeze şi să adopte o lege care să pedepsească aspru FAKE NEWS-ul. Cred că o societate educată e o societate informată corect! Aştept propunerile şi părerile voastre cu privire la acest proiect de lege”, a conchis ministrul Educaţiei, citat de epoch-times.ro.

 

Citeşte mai departe ...

Rectorii ar putea să-și păstreze mandatul pe viață

Rectorii ar putea să-și păstreze mandatul pe viață, potrivit unor modificări aduse Legii Educației și aprobate astăzi de Senat în calitate de for decisiv. Un amendament propus de deputatul PSD Tit-Liviu Brăiloiu la un proiect de lege cu modificări în domeniul învățământul militar prevede pentru toate universitățile că „durata mandatului de rector este de 4 ani. Mandatul poate fi reînnoit”.Legea urmează să ajungă la Cotroceni pentru promulgare, potrivit edupedu.ro.

Citeşte mai departe ...

Există viață și fără Covid, dincolo de încrâncenarea politică din campania electorală

Anual,Universitatea ”Danubius”, împreună cu Enformation, editurile academice și companiile partenere, cu susținerea Asociaţiei Universităţilor, Institutelor de Cercetare - Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România - „Anelis Plus”,organizează online, în perioada 27- 29 octombrie 2020, ediția a VIII-a a Conferinței cu tema:“Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research”.

La eveniment participă speakeri de renume internațional care vor aborda subiecte de actualitate și de interes general, precum:

  • Transdisciplinaritate în Educație și Cercetare;

  • Importanța Comunităților Educaționale;

  • Open-Science;

  • Eșecul în Cercetare;

  • Motivația în Educație și Cercetare.

Participanții la acest eveniment au posibilitatea de a interacționa cu reprezentanții editurilor partenere ale Asociației Anelis Plus dar și cu alte edituri de renume mondial, cu speakeri de talie internațională, fiind ocazia extraordinară de a afla tendințele pe plan internațional privind documentarea știintifică, soluțiile destinate documentării multidisciplinare și de a participa la diferite seminarii susținute de către edituri pe diverse teme de actualitate.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri