Menu
RSS
55 de utilaje lucrează pe străzile principale și secundare din orașul Galați

55 de utilaje lucrează pe străzile …

Primăria municipiului Gal...

Medicii de la Spitalul din Tecuci vor primi bani pentru navetă și chirie. Anunțul făcut de președintele CJ Galați

Medicii de la Spitalul din Tecuci v…

Președintele Consiliului ...

Oţelul şi-a mutat cartierul general în Antalya

Oţelul şi-a mutat cartierul general…

SC Oţelul Galaţi a ateriz...

A 13-a înfrângere pe semicerc

A 13-a înfrângere pe semicerc

Cea de-a 14-a etapă din L...

S-a redeschis circulația fără restricții pe și DN 24D, pe raza județului Galați

S-a redeschis circulația fără restr…

Compania Naţională de Adm...

Patru persoane din Ucraina rănite într-un accident în județul Galați

Patru persoane din Ucraina rănite î…

Poliția Galați a fost ses...

A murit Vasile Cristea, președintele Asociației Persoanelor cu Handicap din Galați

A murit Vasile Cristea, președintel…

Un om cu inima mare și ...

Utilajele de deszăpezire, în continuare în teren pe drumurile din județul Galați. Se intervine pentru înlăturarea efectelor ninsorii abundente

Utilajele de deszăpezire, în contin…

Drumarii lucrează fără op...

Epidemia de gripă se va încheia în aproximativ două săptămâni. Anunțul făcut de ministrul Rafila

Epidemia de gripă se va încheia în …

Ministrul Sănătăţii, Alex...

Prev Next

Zeci de utilaje acționează pentru deszăpezirea drumurilor județene din Galați

 
Din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic, pe anumite sectoare de drum județean din Galați s-au format munți de zăpadă. Utilajele lucrează fără oprire pentru a curăța toate drumurile. 
 
„În județul Galați, în anumite zone, din cauza reliefului, atunci cand ninge și viscolește puternic se formează adevărate troiene de zăpadă. Atunci când ai de-a face cu astfel de munți de zăpadă, durează ore întregi până când mai multe utilaje reușesc să desfunde drumul. Se lucrează fără oprire, zi și noapte, astfel încât să putem curăța drumurile. În acest moment, zeci de utilaje împrăștie material antiderapant și îndepărtează zăpada de pe partea carosabilă”, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ Galați.
Citeşte mai departe ...

Utilajele de deszăpezire, în continuare în teren pe drumurile din județul Galați. Se intervine pentru înlăturarea efectelor ninsorii abundente

Drumarii lucrează fără oprire pentru a desfunda tronsoanele unde viscolul a creat probleme și a adus foarte repede zăpada înapoi pe partea carosabilă. Vântul a bătut atât de tare încât, pe mai multe porțiuni de drum, s-au format troiene de zăpadă.

Sunt zeci de utilaje (sărărițe cu lamă, vole și autogredere) care acționează în acest moment pe mai multe drumuri județene. Prioritare sunt drumurile cu trafic mare.

Se lucrează și în zona Greaca (între Schela și Slobozia), pe o distanță de 2 kilometri, unde traficul se desfășoară cu dificultate, astfel încât în câteva ore să curățăm complet partea carosabilă și să se poată circula pe două benzi.

„Pe toata durata ninsorii și a viscolului, am intervenit pentru scoaterea mașinilor din zăpadă, curățarea drumurilor, pentru a ajuta ca ambulanțele să ajungă la pacienți sau atunci când am fost solicitați de către reprezentanții ISU”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Citeşte mai departe ...

Intervenție în forță cu zeci de utilaje pe drumurile din județul Galați

30 de echipaje de deszăpezire acționează pe drumurile din județul Galați. Intervenția este dificilă din cauza viscolului puternic. 
 
„Intervenim încă de ieri noapte, când a fost nevoie de material antiderapant pentru combaterea poleiului, și vom continua cât va fi nevoie. Pe lângă zapada care se depune pe carosabil, ne luptăm și cu vântul puternic, care, din păcate, aduce destul de repede zăpada înapoi pe drum. Acolo unde au apar punctual probleme, intervenim în cel mai scurt timp posibil. Mașinile care împrăștie material antiderapant merg încontinuu la încărcat în mai multe baze amenajate în județ. Se acționează cu prioritate pe drumurile cu trafic ridicat, pe care am intervenit deja de mai multe ori”, a transmis, pe Facebook, Costel Fotea, președintele CJ Galați. 
 
Potrivit Poliției Galați, pe toate drumurile din județul Galați se circulă în condiții de iarna.

 Pe DJ251G Vîrlezi - Corni - Valea Mărului și DJ 242 E Băneasa - Roșcani - se restricționează traficul pe ambele drumuri. Se intervine pentru deszăpezire.

Se aplică restricții punctual pentru asigurarea intervenției utilajelor de deszăpezire.

Pe DN24 D și pe DN25 traficul rutier este de asemenea, îngreunat.

Începând cu ora 09.15 se instituie restricție de circulație a auto cu MTMA>7,5 tone, pe DN 2B, DN 24D, 25 și 26. 

 
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri