Menu
RSS
Medalii pentru halterele gălăţene de Ziua României

Medalii pentru halterele gălăţene d…

Sezonul de haltere s-a în...

COVID-19: Gălățenii au primit un nou semnal de restricții guvernamentale: ”DECÂT” 14 zile

COVID-19: Gălățenii au primit un no…

Comitetul Judeţean pentru...

Mesajele autorităților locale de Ziua Naţională a României

Mesajele autorităților locale de Zi…

Autoritățile locale au tr...

Fostul premier PSD Mihai Tudose:"PSD va intra la guvernare. Liberalii nu au cu cine să facă majoritate"

Fostul premier PSD Mihai Tudose:…

Mihai Tudose s-a contrat,...

Lucian Romaşcanu, atac la adresa lui Iohannis: "Cu o strategie băsesciană, este primul motor electoral al PNL"

Lucian Romaşcanu, atac la adresa lu…

„În ultimele săptămâni, n...

Ciolacu, după ce Iohannis a afirmat că legea privind redeschiderea pieţelor n-a ajuns la promulgare:"Minte din nou"

Ciolacu, după ce Iohannis a afirmat…

Klaus Iohannis a declarat...

La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simt și gândesc românește!

La mulți ani României, tuturor româ…

Ziua Națională a României...

COVID-19 la un centru de bătrâni din comuna Vânători

COVID-19 la un centru de bătrâni di…

36 de persoane din centru...

Visul continuă: Tigrii de la United, victorie istorică în UEFA Futsal Champions League

Visul continuă: Tigrii de la United…

Sala Polivalentă Dunărea ...

Încă o victorie categorică pentru hocheiştii de la CSM Galaţi

Încă o victorie categorică pentru h…

Cel de-al doilea joc dint...

Prev Next

Fostul premier PSD Mihai Tudose:"PSD va intra la guvernare. Liberalii nu au cu cine să facă majoritate"

Mihai Tudose s-a contrat, la Antena 3, cu eurodeputatul liberal Cristian Buşoi, afirmând că social-democraţii vor intra la guvernare şi că, potrivit unor sondaje, 75% dintre români consideră că Guvernul Orban a fost un “dezastru”, relatează G4Media. Tudose este convins că PSD va învinge PNL cu 4-5 procente la alegerile din decembrie,

“Eu vă spun altceva, că PSD va intra la guvernare. Suntem chiar dispuşi să ne asumăm guvernarea (…) Nu ştiu la ce date vă uitaţi voi, la mama Omida, dar eu vă spun că există sondaje care arată că 75% dintre români consideră guvernarea PNL un dezastru. Pe toate sondajele pe care le-am făcut, acest lucru apare constant, oamenii sunt nemulţumiţi de guvernarea PNL. (…) Vă spun că ieşim pe primul loc, facem chiar şi 50%. (…)”, a susţinut Tudose.Tudose a mai susţinut că PNL nici măcar nu are cu cine să facă majoritate, adăugând că membrii USR-PLUS îi detestă.

“I-aţi auzit săptămâna trecută pe cei de la USR ce declaraţii au făcut la adresa PNL. […] Păi staţi să vedeţi spectacol după alegeri”, a mai transmis fostul premier PSD.

Citeşte mai departe ...

Pește și relaxare la malul Dunării. Noua zonă de agrement de la Zătun prinde contur

30 fotea pe santierProiectul, lansat la mijlocul anului trecut, după ce echipa președintelul CJ Galați, Costel Fotea, a obţinut noi fonduri europene prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime, este unul extrem de generos, pe o suprafață de 12.500 mp, pentru toţi cei care vor să se relaxeze în aer liber, cu familia sau la o partidă de pescuit, cu prietenii.

Președintele Fotea spune că lucrările sunt în toi. După minivacanța de Sf. Andrei, activitățile se vor relua pentru că sunt multe detalii de pus la punct.

Amenajăm o nouă zonă de agrement la balta Zătun. Se lucrează deja la realizarea noilor căsuțe, care vor avea chicinetă si baie proprie. De asemenea, vor fi amenajate noi pontoane pescaresti, foișoare de diferite dimensiuni și locuri de joacă pentru cei mici. Investiția include și partea de iluminat, apă și canalizare. Practic, construim de la zero un nou spațiu de relaxare la Zătun.

Și pentru acest proiect am reușit să atragem fonduri europene. Valoarea investiției este de peste două milioane de lei”, a mai precizat Costel Fotea

 

 

Citeşte mai departe ...

Cum vor putea vota cei aflaţi în carantină sau izolare la alegerile din 6 decembrie

Cetăţenii cu drept de vot aflaţi în carantină pot vota dacă depun o cerere în acest sens însoţită de decizia de carantină emisă de DSP.

Potrivit digi24.ro, cei aflaţi în izolare pot vota dacă depun cerere şi copie după: biletul de externare (care să confirme diagnosticul şi indicaţia de izolare), decizia de izolare depusă de DSP şi rezultatul unui test COVID-19 pozitiv din ultimele 14 zile.

„În cazul persoanelor în cazul cărora direcțiile de sănătate publică au confirmat conform art. 2 instituirea izolării sau carantinei, birourile electorale de circumscripție județeană/oficiile electorale, după caz, imprimă cererile privind emiterea documentelor necesare exercitării votului prin intermediul urnei speciale prevăzute la art. 1 alin. (7) din decizia Biroului Electoral Central nr.40/2020, republicată, pe care le transmit, împreună cu deciziile emise de direcțiile de sănătate publică, prin intermediul instituției prefectului, până cel mai târziu în data de 6 decembrie 2020, ora 10.00, biroului electoral al secției de votare celei mai apropiate de imobilul la care s-a solicitat deplasarea urnei speciale”, se mai arată în decizia BEC.

 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri