Menu
RSS
Medalii pentru halterele gălăţene de Ziua României

Medalii pentru halterele gălăţene d…

Sezonul de haltere s-a în...

COVID-19: Gălățenii au primit un nou semnal de restricții guvernamentale: ”DECÂT” 14 zile

COVID-19: Gălățenii au primit un no…

Comitetul Judeţean pentru...

Mesajele autorităților locale de Ziua Naţională a României

Mesajele autorităților locale de Zi…

Autoritățile locale au tr...

Fostul premier PSD Mihai Tudose:"PSD va intra la guvernare. Liberalii nu au cu cine să facă majoritate"

Fostul premier PSD Mihai Tudose:…

Mihai Tudose s-a contrat,...

Lucian Romaşcanu, atac la adresa lui Iohannis: "Cu o strategie băsesciană, este primul motor electoral al PNL"

Lucian Romaşcanu, atac la adresa lu…

„În ultimele săptămâni, n...

Ciolacu, după ce Iohannis a afirmat că legea privind redeschiderea pieţelor n-a ajuns la promulgare:"Minte din nou"

Ciolacu, după ce Iohannis a afirmat…

Klaus Iohannis a declarat...

La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simt și gândesc românește!

La mulți ani României, tuturor româ…

Ziua Națională a României...

COVID-19 la un centru de bătrâni din comuna Vânători

COVID-19 la un centru de bătrâni di…

36 de persoane din centru...

Visul continuă: Tigrii de la United, victorie istorică în UEFA Futsal Champions League

Visul continuă: Tigrii de la United…

Sala Polivalentă Dunărea ...

Încă o victorie categorică pentru hocheiştii de la CSM Galaţi

Încă o victorie categorică pentru h…

Cel de-al doilea joc dint...

Prev Next

Medalii pentru halterele gălăţene de Ziua României

Sezonul de haltere s-a încheiat. Sala de sport din cadrul Complexului „Olimpic” de la Bascov ( Piteşti) a găzduit zilele trecute ultima competiţie oficială din acest an ciudat, Campionatul Naţional pentru seniori. La competiţie au participat sportivii gălăţeni de la cele trei cluburi cu tradiţie: CSU, Dunărea şi CSS, dar şi fetele de la Centrul Naţional de pregătire olimpică pentru junioare mici. Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Costel Carp (CS Universitatea) care a devenit triplu campion naţional la categ. 73 kg cu rezultatele: 120 kg la „smuls”, 145 kg „aruncat” şi 265 kg la total. Colega sa de club, Andreea Penciu a concurat la categoria 64 kg şi a reuşit să se întoarcă acasă cu trei medalii de bronz: 82 kg smuls, 101 kg aruncat, 183 kg total. De-asemenea, o evoluţie bună a avut şi Bianca Grigoraş, care a obţinut trei locuri 4 la categoria 71 kg. Cei trei sunt pregătiţi de antrenorii Costel Dimofte şi Niţu Bădărău.

CSM Dunărea, antrenori Marin Otinceanu şi Nicolae Mihai şi-a adus contribuţia la zestrea de medalii gălăţene prin Petrică Bălăuţă, triplu vicecampion naţional la categoria 73 kg: 100 kg smuls, 115 aruncat, 215 total. Alte rezultate: Liviu Mihai Afloarei, cel mai tânăr participant la masculin, locul 6 la categoria 81 kg respectiv Kaan Kamer, locul 6 la categoria 109 kg.

 Fetele de la lotul olimpic îndrumate de tehnicienii Costel Dimofte şi Niţu Bădărău au obţinut rezultatele: Gabriela Ţurcanu (Constanţa) şi Gabriela Daviduţă (Bacău) - locul 1, Dorina Tofan ( Arad) - locul 2, Marcela Andrei (Botoşani ) şi Mihaela Buşe (Rm.Vâlcea) - locul 3 şi Estefania Dobre - locul 4, cu menţiunea că toate aceste fete junt junioare mici. O performanţă care trebuie menţionată a reuşit gălăţeanca Ana Maria Raţă (CS Şcolar), 13 ani, care a terminat competiţia pe locul 4 la categoria 64 kg ( 67/79/146).

 

Citeşte mai departe ...

Visul continuă: Tigrii de la United, victorie istorică în UEFA Futsal Champions League

Sala Polivalentă Dunărea a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute un eveniment sportiv de top. Este vorba de duelul dintre United Galaţi şi Dolphins Ashdod - Israel din turul preliminar al UEFA Futsal Champions League, ambele debutante în această competiţie. Campioana României, în ciuda crizei de efectiv a controlat partida şi a obţinut o calificare meritată în 16-imile celei mai puternice competiţii la nivelul echipelor de club din Europa. Unicul gol a fost reuşit de internaţionalul Octavian Cireş în min 12 care a fructificat pasa primită de la Tacot. United a irosit ocazii importante prin: Crişan 2, Ignat, Cireş şi Tacot. Campioana Israelului, care are în componenţă câţiva jucători cu deficienţe de auz dubli campioni europeni, a riscat şi a scos portarul în ultimele şase minute, forţând egalarea. Gălăţenii au ţintit bara prin Ignat iar Păduraru a salvat miraculos în ultimele 20 de secunde. „Suntem fericiţi că ne-am calificat, în acest gen de meciuri după un timp nu-ţi mai aduci aminte cum a fost în teren, contează rezultatul. Cu toate că puteam să câştigăm lejer, zic eu că am avut meciul la îndemâna noastră, să-l câştigăm, iar finalul să-l tratăm mult mai lejer, dar cel mai important este că ne-am calificat. Se poate spune că am jucat cu presiune, din pricina adversarului pe care nu l-am cunoscut foarte bine. Dacă intra golul doi, cred că meciul era mult mai uşor pentru noi. Nu ştiu dacă era mai uşor cu jucătorii care se află în izolare, putea să fie mai uşor şi cu lotul actual, dar importantă este calificarea. Important este ca la următorul meci din această competiţie să mergem să ne distrăm. Dacă se poate să jucăm la Galaţi, şi cu spectatori în tribune, să aducem un nume mare aici la Galaţi ar fi minunat”, a declarat la final antrenorul-jucător de la United, Florin Ignat. Rezultat final: United - Dolphins 1-0. Lotul de jucători: Păduraru, Neacşu - Burdujel, Araujo, Crişan, Tacot, Ignat, O.Cireş, Petică, Arhire, A.Cireş.
Tragerea la sorţi pentru faza următoare va avea loc pe 9 decembrie. United ar putea da peste nume grele ale futsalului european precum Barca, Inter FS, Sporting CP, Benfica, etc

sursa foto: Sportul Ilustrat

.

Citeşte mai departe ...

Încă o victorie categorică pentru hocheiştii de la CSM Galaţi

Cel de-al doilea joc dintre CSM Galaţi şi Sportul Studenţesc disputat duminică pe Patinoarul Dunărea a avut cam acelaşi scenariu cu cel din ziua precedentă. Echipa gălăţeană şi-a făcut temele şi un antrenament bun pentru confruntările dificile din acest an. De remarcat prestaţia juniorilor gălăţeni Raul Maftei, marcator a trei goluri şi Ionuţ Andrişoi care a apărat în ultimele două reprize. Rezultat final: Sportul Studenţesc - CSM Galaţi 1-16 (1-7, 0-6, 0-3). Marcatorii echipei gălăţene: Polinin 2 goluri, Neznamov 4 g, Maftei 3 g, Lymansky 3 g, Kyrychenko 3 g, Berdilă. CSM Galaţi se află pe locul 2 în ierarhia Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă cu 23 puncte, la un punct în urma liderului ACSH Gheoergheni, ambele echipe cu 9 meciuri jucate.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri