Menu
RSS
Campanie ITM și în județul Galați: „Munceşte legal! Cunoaşte-ţi drepturile!”

Campanie ITM și în județul Galați: …

Din data de 8 iulie și pâ...

Testare periodică pentru profesorii care nu sunt vaccinați

Testare periodică pentru profesorii…

Profesorii care nu vor do...

Atenție, șoferi! Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă pentru remedierea unui accident de teren

Atenție, șoferi! Strada Nicolae Băl…

Primăria municipiului Gal...

Deputatul Viorica Sandu: Problemele gălățenilor invizibile pentru Guvernul Cîțu!

Deputatul Viorica Sandu: Problemele…

Deputatul PSD, Viorica Sa...

Părinţii care şi-au dus pe vremuri copiii la TIFF, acum au bucurii!

Părinţii care şi-au dus pe vremuri …

Preşedintele Festivalului...

Speranţe pentru delegaţia României la medalii marţi la Tokyo

Speranţe pentru delegaţia României …

Sportivii români vor evol...

Locul 7 la mountain bike pentru românul Vlad Dascălu la Jocurile Olimpice

Locul 7 la mountain bike pentru rom…

Ciclistul român Vlad Dasc...

Un nou val de caniculă în România. Temperaturile vor ajunge la 39 de grade

Un nou val de caniculă în România. …

Administraţia Naţională...

Stadiul lucărilor la podul hobanat, cea mai complexă lucrare de infrastructură din ultimii 30 de ani din Galaţi

Stadiul lucărilor la podul hobanat,…

 Pilonul central al ...

Tabără de vară pentru 25 de copii din cadrul Asociației „Sfântul Vasile cel Mare“ din Galați

Tabără de vară pentru 25 de copii d…

O noua inițiativă filantr...

Prev Next

Liberty Galați: Fundația GFG a lui Sanjeev Gupta își extinde prezența și în România

Sanjeev Gupta, președintele executiv al Alianței GFG, a lansat sâmbătă activitatea Fundației GFG în România. Pe platforma industrială a combinatului siderurgic Liberty Galați, parte a Grupului LIBERTY Steel - GFG, Gupta a făcut un prim pas al dezvoltării Fundației GFG în Europa Centrală.

Pentru a marca momentul, 12 tineri au fost premiați pentru realizările lor remarcabile în educație și sport. De asemenea, altor 4 elevi de la Colegiul Tehnic Energetic „Paul Dimo” din Galați, aflat în parteneriat cu Liberty Galați, împreună cu 6 studenți stagiari care s-au alăturat companiei în programul de internship, li s-au acordat distincții simbolice. Totodată, 4 angajați au primit recunoaștere pentru contribuția și angajamentul lor în activități de voluntariat în beneficiul comunității locale. 

Fundația GFG este o organizație caritabilă, fondată de Sanjeev Gupta și soția sa Nicola, care a fost înregistrată în Marea Britanie în anul 2017. Activitatea Fundației s-a extins în 2019 și în Australia. Viziunea fondatorilor este de a dezvolta programe educaționale ce urmăresc să ofere tinerilor o perspectivă asupra industriei prin experiențe din lumea reală, dezvoltându-le în același timp încrederea, comunicarea și abilitățile interpersonale.

În prima sa etapă, în România, fundația se va axa pe consolidarea unor programe educaționale de succes și pe activități comunitare deja existente la Galați și în localitățile învecinate, cum ar fi: Școala de Vară a Liberty Galați, aflată acum la a 10-a ediție, sesiuni tematice dar și vizite ale elevilor și studenților în sectoarele de producție ale combinatului.

Liberty Galați are legături strânse cu Universitățile din Galați, București, Iași și Constanța și este în curs de creare a unei Academii GREENSTEEL cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Citeşte mai departe ...

Regia Autonomă AFDJ Galați are un nou director general

Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați va avea un nou director general, începând din 4 august, în persoana lui Cătălin Ciupercă, analist financiar și fost director regional la OTP Bank, unul dintre membrii actuali ai Consiliului de Administrație.

Ciupercă îl înlocuiește în funcție pe actualul director general, Sorin Crețu, al cărui mandat expiră pe 26 iulie.

Până la instalarea noului șef al AFDJ, timp de o săptămână, interimatul va fi asigurat de directorul comercial Cristian Șendrea.

Numirea lui Cătălin Ciupercă a avut loc prin ordin al ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, instituția de care aparține AFDJ Galați.

Citeşte mai departe ...

Înscrierile pentru granturile HoReCa, până pe 20 iulie

Firmele gălățene din domeniul HoReCa ce au suferit pierderi financiare, în cursul anului trecut, din cauza pandemiei de Covid-19, mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a solicita granturile puse la dispoziție de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT).

Granturile pot acoperi 20% din pierderile suferite în 2020, dar nu mai mult de 800.000 de euro pentru fiecare solicitant.

Conform Ordinului MEAT nr. 1.019/2021, formularul de înscriere e activ din 29 iunie, ora 10.00, „timp de 22 zile calendaristice de la demararea înscrierii, până la ora 20,00 a ultimei zile de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului”.

Astfel, înscrierile se vor putea face până pe data de 20 iulie 2021, inclusiv, la ora 20.00. Termenul ar putea fi însă prelungit, potrivit ordinului MEAT, dacă bugetul nu se epuizează în acest interval de timp, afirmă site-ul avocatnet.ro.

Pe site-ul Ministerului Economiei există un tutorial video cu informații utile pentru folosirea aplicației pentru înscriere.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri