Menu
RSS
Mesajul de Paște al președintelui CJ Galați: Sfintele sărbători pascale să vă aducă bucurie, să fiți sănătoși, să aveți pace și linște în case

Mesajul de Paște al președintelui C…

„Sfânta sărbătoarea a Înv...

Mesajul de Paște al deputatului Viorica Sandu: Să aveți sănătate, binecuvântare și bunăstare în familiile dumneavoastră!

Mesajul de Paște al deputatului Vio…

„Învierea Domnului aduce ...

Service-uri auto din Galați, sancționate de Inspectoratul Teritorial de Muncă

Service-uri auto din Galați, sancți…

În perioada 23 - 26 april...

Denia celor 12 Evanghelii la Catedrala arhiepiscopală din Galaţi

Denia celor 12 Evanghelii la Catedr…

  Joia din Săptăm...

Rezultate excelente pentru gălățeni, la Istorie și Geografie

Rezultate excelente pentru gălățeni…

La Constanța, unde s-a de...

Oţelul îşi apără titlul de campioană

Oţelul îşi apără titlul de campioan…

Rezultatele Oţelului din ...

Ritualul spălării picioarelor, la Catedrala din Galați: o dovadă a iubirii aproapelui

Ritualul spălării picioarelor, la C…

În Joia Mare, Înaltpreasf...

Ciolacu, mesaj de Ziua Tineretului: Vom avea confirmarea că am acţionat în direcţia cea bună dacă tinerii noştri îşi vor creiona aspiraţiile pentru viitorul lor aici

Ciolacu, mesaj de Ziua Tineretului:…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Prev Next

Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 - Regional Press

Handbalistele de la CSM Galaţi continuă cursa pentru promovare în Liga Florilor

  • Publicat în Sport

Divizia A la handbal feminin a programat sâmbătă meciurile ultimei etape. CSM Galaţi a învins categoric în sala sporturilor Dunărea pe CSM Făgăraş, scor 46-11 (24-4). Echipa antrenată de Daciana Balaban a jucat cu motoarele turate la maxim cu gândul mai mult la turneul final de promovare, s-au repetat mai multe scheme şi a fost rulat întregul lot trecut pe foaia oficială. Echipa gălăţeană a folosit formula: Ana Maria Micu, Nicoleta Petre -Andreea Merlă 2 goluri, Cristina Andriţă 5 g, Mălina Bichir 2 g, Andreea Prescură 3 g, Sorana Chiriac 4 g, Ana Maria Samson 1 g, Daniela Corban 1 g, Iasmina Ichim 7 g, Diana Nichitean 4 g, Alina Czeczi 3 g, Sara Sablic 3 g, Radayeva 7 g, Cristina Marcu 1 g, Andreea Sandu 3 g. CSM Galaţi a terminat pe locul 2 în seria B şi s-a calificat pentru turneul final de promovare în Liga Florilor, programat în perioada 10-12 mai la Iaşi. Cele opt echipe calificate: CSM Slatina, Activ Prahova Ploieşti, CSM Iaşi 2020, CSM Galaţi, CSM Deva, CSU Cluj Napoca, Sepsi SIC Sf.Gheorghe, CSM Roman. Echipa noastră va întâlni în primul meci pe CSM Deva.

Citeşte mai departe ...

Șoferul unui autobuz, plin cu pasageri, a lovit trei femei pe o trecere de pietoni

Trei persoane au fost rănite, după ce au fost lovite de un autobuz al societății locale de transport public, în timp ce traversau strada. În autobuz se aflau circa 40 de persoane, însă din fericire niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

Potrivit IPJ Galați, sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 10:56, polițiștii au fost anunțați telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Din cercetările polițiștii, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat.

„Dintre persoanele rănite, doar cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată și transportată la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a precizat Poliția Galați.

În momentul acestui eveniment rutier, în autobuzul care efectua cursa de pe traseul prestabilit se aflau circa 40 de persoane și niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

„La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, a transmis IPJ Galați.

Citeşte mai departe ...

Eveniment caritabil în Pădurea Gârbovele. Costel Fotea: Este sprijinit visul Asociației Părinților Copiilor cu Autism

În acest weekend, în Pădurea Gârboavele, va avea loc a IV-a ediție a Ultramaratonului Galați, un eveniment caritabil susținut și de către Consiliul Județean.

„Prin această competiție este sprijinit visul Asociației Părinților Copiilor cu Autism (APCA Galați) – acela de a construi, la Galați, primul Centru de excelență în recuperarea autismului. Ne bucurăm să fim parteneri la organizarea acestui eveniment caritabil de amploare.”, atransmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri