Menu
RSS
Plimbări de agrement pe Dunăre cu nava de pasageri „CAMELIA”. Care este programul

Plimbări de agrement pe Dunăre cu n…

În minivacanța de 1 mai, ...

Finala se complică pentru CSM Arcada

Finala se complică pentru CSM Arcad…

Cel de-al treilea episod ...

Sorin Dănăilă, fost director Îmbunătățiri Funciare Galați, trimis în judecată de DNA

Sorin Dănăilă, fost director Îmbună…

Procurorii din cadrul Dir...

29 aprilie - Ziua veteranilor de război (România)

29 aprilie - Ziua veteranilor de ră…

Ziua Veteranilor de Războ...

VIDEO Președintele CJ Galați și-a depus candidatura pentru un nou mandat

VIDEO Președintele CJ Galați și-a d…

PSD Galați și-a depus ofi...

Distracția și adrenalina au fost la „înălțime” în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele

Distracția și adrenalina au fost la…

Parcul Aventură din Pădur...

Ministrul Muncii anunță că în luna septembrie românii vor primi pensiile recalculate

Ministrul Muncii anunță că în luna …

Ministrul Muncii, Simona ...

Greu cu Oţelul

Greu cu Oţelul

Oţelul, fără sprijinul Pe...

Premierul Ciolacu despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu: Exclus aşa ceva!

Premierul Ciolacu despre reintroduc…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Anamaria duce tradiţia mai departe în familia Berdilă

Anamaria duce tradiţia mai departe …

Sportul gălăţean îşi trim...

Prev Next

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 - Regional Press

Lameira aduce remiza în prelungiri pentru Oţelul

  • Publicat în Sport

Echipele momentului, FC Voluntari şi Oţelul s-au duelat sâmbătă după-amiază în cea de-a patra etapă din play-out-ul Superligii. Conform tradiţiei, trupa lui Dorinel Munteanu a început cu un pressing avansat care a incomodat din faşă construcţia gazdelor. Prima situaţie a aparţinut celor de la Voluntari în min.12 la o deviere a lui Armaş. La prima ocazie, echipa gazdă a deschis scorul după 20 de minute prin Dumiter, angajat perfect cu o pasă în adâncime, a şutat şi l-a învins pe Papp. Golul le-a dat curaj şi FC Voluntari a avut momente bune dar fără multe realizări în atac. Oţelul a părut toropită de căldură şi nu a reuşit să expedieze niciun şut pe spaţiul porţii în primul mitan. Dumiter a ratat posibilitatea să facă dubla în min.44, l-a driblat pe Pap dar a fost blocat în extremis de Cisse. Dorinel şi-a muştruluit elevii la cabine şi a făcut două schimbări din.46 şi încă două în min.51. Oţelul a preluat iniţiativa şi prima oportunitate a apărut în min.56 când şutul lui Bodişteanu a ţintit doar plasa laterală. Peste un minut, din poziţie favorabilă, Malle a ratat şutul. Nici căpitanul Cisotti, după o cursă impetuoasă nu a nimerit poarta. Oţelul a continuat să aibă iniţiativa în partea a doua şi Cisse a irosit egalarea în min.80 cu lovitură de cap în bară. O fază controversată s-a înregistrat în min.90 la un duel în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor între Merloi şi Bodişteanu, în care oţelarii au solicitat penalti dar centralul Barbu a considerat simulare. Până la urmă s-a făcut dreptate, Lameira a egalat în prelungiri iar Pop a fost foarte aproape să aducă victoria la Galaţi. Echipa gălăţeană nu a pierdut în ultimele cinci jocuri. Oţelul va disputa meciul următor joi 17 aprilie, de la ora 20.30 pe teren propriu cu U Cluj, în semifinalele Cupei României Betano.

FC Voluntari -SC Oţelul 1-1(1-0)
Stadion: „Anghel Iordănescu”, spectatori: 710
Au marcat: Dumiter (min.20) respectiv Lameira (min.90+4)

Formaţii:
FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - Boboc (min.69 Carnat), Raţă, Crepulja, Aliji (min.81 Turda) - Dumiter (min.66 Merloi), Nemec (min.81 Cascini) , D. Andrei (min.81 Popescu)
Rezerve: J. Fernandez - A. Ciobanu, Paz, Lambrinoc, Droppa, D. Florea, Răduţ,
Antrenor: Florin Pîrvu

SC Oţelul: Pap -Silva, Ghiocel (min.51 Malle), Cisse, Zhelev -Zivulic, Cisotti, Teles (min.46 Lameira) -Maciel (min.75 Cîrjan), Rusevic (min.46 Pop), Tănasă (min.51 Bodişteanu)
Rezerve neutilizate: Stoian, Adăscăliţei, Yabre, Rus, Gaitan, Jardan, Neagu
Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Ghiocel, Tănasă, Bodişteanu, Cîrjan

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş). A1: Mircea Orbuleţ (Bucureşti). A2: Stelian Slabu (Braşov). Arbitru VAR: Iulian Dima (Bucureşti). Asistent VAR: Ovidiu Artene (Vaslui)

Citeşte mai departe ...

Ministrul Sănătății: Părinții au responsabilitatea să își protejeze copiii prin vaccinări!

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că părinţii au responsabilitatea să îşi protejeze copiii prin vaccinări, care constituie cele mai eficiente programe de prevenţie. 

„Acum avem epidemie de rujeolă. Tocmai citeam că în judeţul Arad au fost, în ultima săptămână, 200 de cazuri de rujeolă, mai multe decât toate cazurile de rujeolă pe care le-au avut în ultimii ani cumulativ. De ce? Pentru că sunt foarte mulţi copii nevaccinaţi (...). Sper ca oamenii să înţeleagă că să-ţi protejezi copilul prin vaccinare, cu vaccinurile obişnuite. Este un grad de responsabilitate faţă de propriul copil. Cred că lucrul acesta trebuie să fie foarte clar. Siguranţa medicamentelor, siguranţa vaccinurilor este principala preocupare nu numai a producătorilor, ci şi a agenţiilor de reglementare, deci nu se pune problema că vaccinurile care sunt puse la dispoziţia populaţiei sunt nesigure”, a transmis ministrul Rafila. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri