Menu
RSS
Finala se complică pentru CSM Arcada

Finala se complică pentru CSM Arcad…

Cel de-al treilea episod ...

Sorin Dănăilă, fost director Îmbunătățiri Funciare Galați, trimis în judecată de DNA

Sorin Dănăilă, fost director Îmbună…

Procurorii din cadrul Dir...

29 aprilie - Ziua veteranilor de război (România)

29 aprilie - Ziua veteranilor de ră…

Ziua Veteranilor de Războ...

VIDEO Președintele CJ Galați și-a depus candidatura pentru un nou mandat

VIDEO Președintele CJ Galați și-a d…

PSD Galați și-a depus ofi...

Distracția și adrenalina au fost la „înălțime” în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele

Distracția și adrenalina au fost la…

Parcul Aventură din Pădur...

Ministrul Muncii anunță că în luna septembrie românii vor primi pensiile recalculate

Ministrul Muncii anunță că în luna …

Ministrul Muncii, Simona ...

Greu cu Oţelul

Greu cu Oţelul

Oţelul, fără sprijinul Pe...

Premierul Ciolacu despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu: Exclus aşa ceva!

Premierul Ciolacu despre reintroduc…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Anamaria duce tradiţia mai departe în familia Berdilă

Anamaria duce tradiţia mai departe …

Sportul gălăţean îşi trim...

CSM Arcada vrea să se întoarcă cu titlul de la Braşov

CSM Arcada vrea să se întoarcă cu t…

Finala Diviziei A1 la vol...

Prev Next

Duminică, 14 Aprilie 2024 - Regional Press

Luni, programul cu publicul al ITM Galați, afectat de o întrerupere de curent

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați a anunțat că, în ziua de luni, 15 aprilie, programul de lucru cu publicul va fi suspendat din cauza unor lucrări programate la rețeaua electrică.

„Conform adresei nr.96093/08.04.2024 transmisă de Distribuție Energie Electrică România Sucursala Galați, în data de 15 aprilie 2024 (interval orar 11 - 15) se va întrerupe distribuția energiei electrice la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați, deoarece sunt programate lucrări de modernizare a instalației de alimentare cu energie electrică (Modernizare PT DMSS Țiglina 1 – montare concentrator date măsură). Prin urmare, instituția noastră este în imposibilitate de a prelua orice tip de documente, inclusiv registre de evidență a salariaților, și nu va putea elibera parole”, a anunțat ITM Galați.

O situație similară s-a înregistrat tot în această lună, pe 5 aprilie.

Citeşte mai departe ...

Împreună pentru Oţelul

  • Publicat în Sport

Liga a 2-a la fotbal feminin a programat duminică partidele unei noi etape. Stadionul Siderurgistul a găzduit confruntarea dintre Oţelul şi Estera Ţifeşti. Oţelarele conduse de antrenorul Gabriel Călinescu şi-au respectat statutul de favorite, au făcut un meci bun în care au avut apetit ofensiv şi au izbutit o victorie categorică. „Eu una sunt mulţumită de acest meci. Am ratat mult, dar am oferit ocazii frumoase. Încă mai avem mult de muncit, suntem în continuare în creştere. Sunt încântată de junioarele care au debutat astăzi, s-au simţit emoţiile lor, dar cred că o să crească de la meci la meci. Mulţumim suporterilor, galeriei şi părinţilor mei, care nu lipsesc la nici un meci. #împreună pentru OŢELUL!”, ne-a declarat Lavina Bot, una din cele mai experimentate jucătoare din lotul echipei gălăţene. Rezultat final: Oţelul Galaţi -Estera Ţifeşti 7-0 (2-0). Au marcat: Lavinia Bot 2 goluri, Georgiana Munteanu 2 g, Ioana Sfetcu, Daniela Dumitru şi Alina Cimpoieş. 11-le de start a fost: Issabelle Bengescu -Maria Comănescu, Alina Cimpoieş, Lavinia Bot, Andreea Surcică -Beatrice Ghibrigiu -Daniela Dumitru, Adelina Crăciun, Diana Drosu, Georgiana Munteanu -Ioana Sfetcu. Au mai intrat: Alexandra Panait, Mihaela Panait, Miruna Ene, toate junioare născute 2009, care şi-au făcut debutul cu acest prilej la echipa de senioare, Alexia Dică, Diandra Sandu. Cu această victorie, Oţelul îşi consolidează locul 3 cu 28 puncte. Oţelarele se vor duela runda viitoare, pe 21 aprilie în deplasare cu FCSB iar următorul joc pe teren propriu este programat pe 28 aprilie cu Juniorul Bucureşti.

 

Citeşte mai departe ...

CSM Arcada s-a calificat dramatic în finală

  • Publicat în Sport

Atmosferă fantastică sâmbătă seara la sala sporturilor Dunărea unde s-a disputat meciul decisiv al semifinalei Diviziei A1 la volei masculin dintre CSM Arcada şi Dinamo Bucureşti. Băieţii lui Sergiu Stancu au intrat foarte motivaţi pe parchet şi cu motoarele turate la maxim şi în consecinţă au câştigat primul set la 14. Dinmoviştii şi-au jucat şansa, au revenit şi au trecut în avantaj după ce şi-au adjudecat seturile 2 şi 3 la mare luptă. Formaţia gălăţeană a fost în pericol pentru un moment dar căpitanul Marian Bala a sunat adunarea, cu Lescov la pupitru şi Lopes şi Gergye, arătându-şi din plin calităţile, a egalat şi apoi a controlat tie-break-ul în stil de mare campioană, obţinând poate cea mai muncită victorie din ultima perioadă care a declanşat explozia bucuriei generale. Rezultat final: CSM Arcada Galaţi -Dinamo Bucureşti 3-2 (14, -21, -23, 23, 9). Antrenorul Sergiu Stancu a început cu formula: Woch 7 puncte, Lescov 4 p, Gergye 20 p, Butnaru 6 p, Nikula 7 p, Bala 11 p -Toman, libero. Au mai jucat: Talpă 1 p, Karimi 1 p, Lopes 17 p, Mihălescu 5 p -Cristudor, libero. Cu scorul general 2-1, CSM Arcada se califică pentru a şasea oară consecutiv în finala competiţiei. Echipa gălăţeană, care are cinci titluri de campioană în palmares, va întâlni în ultimul act pe Rapid sau CSM Corona Braşov. Finala se va juca după sistemul 3 victorii din 5 cu primele două partide la Galaţi pe 20 şi 21 aprilie.

sursa foto Sportul Ilustrat

Citeşte mai departe ...

Costel Fotea: Candidez pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Galați

Lansarea candidaților PSD Galați pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie a avut loc la Teatrul Național de Operă și Operetă.

„Noi credem că avem cei mai buni candidați care au fost validați, ca urmare a unui proces foarte serios și foarte elaborat și avem astăzi o imagine foarte clară. (…)Avem multe lucruri de făcut împreună și suntem încrezători că avem o echipă de oameni foarte serioși pe care i-am validat și i-am verificat în decursul acestor ani și care vor câștiga încrederea celor care vor fi singurii care vor decide dacă alegerea este bună sau nu”, a transmis liderul PSD Galați, europarlamentarul Dan Nica, care va candida la alegerile comasate din 9 iunie pentru un nou mandat de europarlamentar.

„Astăzi, am avut bucuria de a fi alături de colegii mei social-democrați la evenimentul de prezentare a tuturor candidaților pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.
Si da, candidez pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Galați.

Astfel, astăzi, alături de vocea Galațiului în Parlamentul European, Dan Nica, prezent pe lista pentru europarlamentare, și de candidații pentru Primăria municipiului Galați, Primăria municipiului Tecuci și a orașelor Berești și Târgu Bujor, precum și pentru primăriile tuturor comunelor din județul nostru, am avut onoarea de a fi validat de către colegii mei din PSD Galați pentru a candida la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean.

Le mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere. Suntem împreună pentru gălățeni, împreună pentru binele județului Galați!”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Citeşte mai departe ...

Costel Fotea: Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale.

Vineri, 26 aprilie, se redeschide Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele. Programul rămâne acelaşi ca-n primul an de funcţionare,  de miercuri până duminică, între orele 10:00 şi 20:00.

“Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale. Astfel, de vineri, 26 aprilie, toţi iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber, pot să vină şi să încerce cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele. Anul trecut, în primul an de funcţionare, Parcul Aventura a avut aproximativ 14.000 de vizitatori.

Lucrăm intens la ultimele pregătiri pentru marea redeschidere, dar şi la extinderea parcului cu noi şi noi atracţii – bobul suspendat, peste 7 kilometri de piste de biciclete, locuri de joacă, un turn de căţărare şi spaţii de relaxare pentru adulţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Parcul va fi deschis de sărbătorile legale, inclusiv în minivacanţa 1-6 mai.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri