Menu
RSS
Greu cu Oţelul

Greu cu Oţelul

Oţelul, fără sprijinul Pe...

Premierul Ciolacu despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu: Exclus aşa ceva!

Premierul Ciolacu despre reintroduc…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Anamaria duce tradiţia mai departe în familia Berdilă

Anamaria duce tradiţia mai departe …

Sportul gălăţean îşi trim...

CSM Arcada vrea să se întoarcă cu titlul de la Braşov

CSM Arcada vrea să se întoarcă cu t…

Finala Diviziei A1 la vol...

Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai

Poșta Română a început distribuirea…

Compania Naţională Po...

Un licean de la CNVA Galați, calificat la Olimpiada internațională de Biologie

Un licean de la CNVA Galați, califi…

Talpău Cristina Maria, cl...

Peste 120 de jandarmi în stradă, de Florii

Peste 120 de jandarmi în stradă, de…

Cu prilejul Sărbătorilor ...

Marian Barbu este noul rector al UDJ Galați

Marian Barbu este noul rector al UD…

Universitatea „Dunărea de...

Oţelul poate juca în cupele europene

Oţelul poate juca în cupele europen…

 Supărarea celor car...

Prev Next

Sâmbătă, 02 Martie 2024 - Regional Press

Oţelul a fost făcută şah mat la Sibiu

  • Publicat în Sport

Partida de la Sibiu din cea de-a 29-a etapă a Superligii dintre Hermannstadt şi Oţelul a confirmat încă de la început previziunile. Cele două combatante şi-au demonstrat calităţile şi au arătat un ritm bun. Oţelarii au ales tactica arhicunoscută, s-au instalat în jumătatea adversă şi au avut debutul perfect: în min.12 Teles a fructificat centrarea perfectă primită de la căpitanul Cisotti. Hermannstadt a replicat şi Stoica a egalat în min.26 după centrarea lui Murgia. Gazdele au avansat, au devenit periculoase, au beneficiat în min.38 de o lovitură indirectă din careul nostru dar Pap şi-a reparat greşeala din prima fază şi a reţinut şutul lui Butean. Sibienii aveau să treacă în avantaj în min.43 după o fază controversată la care Oţelul a fost sancţionată pentru a treia etapă consecutiv cu un penalti, transformat de Paraschiv.
Repriza a doua a debutat cu încă o gafă a lui Cisse, Stoica a profitat şi a reuşit dubla în min.49. Roş-alb-albaştrii au acuzat şocul şi au cedat complet. Hermannstadt a pus presiune şi şi-a creat ocazii bune. Cu trei minute înainte de final, Neguţ a marcat cel de-al patrulea gol şi Oţelul a pierdut fără drept de apel şi va trebui să-şi ia adio de la play-off şi să se concentreze pentru play-out.

caseta tehnică
FC Hermannstadt - SC Oţelul 4-1 (2-1)
stadion Municipal Sibiu, spectatori: 5000
Au marcat: Stoica (min.26, min.49), Paraschiv (min.43 din penalti), Neguţ (min.87) respectiv Teles (min.12)

Formaţii:
FC Hermannstadt: Căbuz - Butean, Bejan, Găman, Opruţ - Balaure (min.69 Oroian), Mino Sota, Murgia (min.79 Biceanu), Ianis Stoica (min.69 Jipa) - G. Iancu (min.69 Neguţ), Paraschiv (min.79 Fonseca).
Rezerve neutilizate: Muţiu, I, Pop, Etienne, Antoche, N’Goma, D. Iancu, Biceanu, Ciubotaru, Fonseca
Antrenor: Marius Măldărăşanu

Oţelul: Pap - Zhelev, Cisse, Ghiocel, Silva (min.55 Malle) - Cisotti, Lameira (min.55 Zivulic), Teles - Maciel (min.78 Cîrjan), Pop (min.62 Rusevic), Tănasă (min.55 Rus)
Rezerve neutilizate: Stoian, Gaitan, Yabre, Farcaş, Bordun, Jardan, Adăscăliţei
Antrenor: Dorin Toma

cartonaşe galbene: Murgia, Fonseca respectiv Cisse, Cîrjan, Zivulic

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei). A1: Alexandru Cerei (Cluj). A2: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); Arbitru VAR: Horaţiu Feşnic (Cluj) ;Asistent VAR: Claudiu Lucaciu (Cluj).

Citeşte mai departe ...

Ministrul Agriculturii: Fermierii își primesc banii, APIA a deblocat plățile

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță că APIA a autorizat la plată pentru fermieri suma totală de aproximativ 1,5 miliarde de lei, ce reprezintă intervențiile de plăți directe, ajutoarele naționale tranzitorii în sectorul vegetal, zootehnic, precum și măsurile de dezvoltare rurală.
 
„Astfel, fermierilor din sectorul vegetal le intră în conturi 528.160.723,12 lei, iar celor din sectorul zootehnic, 964.245.374,84 lei. Pentru sectorul vegetal sunt plăți directe decuplate, ecoschema PD 04 - practici benefice pentru mediu aplicabile în teren arabil, ANT-uri, precum și măsuri de dezvoltare rurală care vizează mediul și clima, agricultura ecologică sau zonele care se confruntă cu constrângeri naturale sau specifice”, a transmis ministrul Florin Barbu. 
 
Potrivit sursei citate, plățile pentru sectorul zootehnic vizează sprijinul cuplat pe venit la vaci de lapte, carne de vită, ovine și caprine.
 
„Le mulțumesc colegilor de la APIA că s-au mobilizat și au deblocat procesul de autorizare la plată pentru fermieri! Am convingerea că toți colegii mei din instituțiile din subordinea Ministerului au înțeles că noi lucrăm pentru fermieri și că ei sunt prioritatea noastră!”,a adăugat Barbu. 
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri