Menu
RSS
Premierul Ciolacu despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu: Exclus aşa ceva!

Premierul Ciolacu despre reintroduc…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Anamaria duce tradiţia mai departe în familia Berdilă

Anamaria duce tradiţia mai departe …

Sportul gălăţean îşi trim...

CSM Arcada vrea să se întoarcă cu titlul de la Braşov

CSM Arcada vrea să se întoarcă cu t…

Finala Diviziei A1 la vol...

Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai

Poșta Română a început distribuirea…

Compania Naţională Po...

Un licean de la CNVA Galați, calificat la Olimpiada internațională de Biologie

Un licean de la CNVA Galați, califi…

Talpău Cristina Maria, cl...

Peste 120 de jandarmi în stradă, de Florii

Peste 120 de jandarmi în stradă, de…

Cu prilejul Sărbătorilor ...

Marian Barbu este noul rector al UDJ Galați

Marian Barbu este noul rector al UD…

Universitatea „Dunărea de...

Oţelul poate juca în cupele europene

Oţelul poate juca în cupele europen…

 Supărarea celor car...

26 Aprilie – ZIUA MONDIALĂ A PROPRIETĂŢII INTELECTUALE

26 Aprilie – ZIUA MONDIALĂ A PROPRI…

Ziua Mondială a Proprietă...

Prev Next

Duminică, 10 Martie 2024 - Regional Press

Studenții gălățeni, implicați în schimbările de la UDJG

Cu ocazia lansării în dezbatere publică a propunerii de modificare a Cartei Universității, studenții au oportunitatea de a participa la procesul de modificare a actului fundamental pentru activitatea academică din universitatea noastră.

Pe 13 martie, începând cu ora 10:00, va avea loc, în Aula Magna din corpul AE, o dezbatere ce are în vedere opinia studenților cu privire la modificările propuse până în prezent, dar și de a colecta ideile acestora cu privire la alte propuneri pe care aceștia le-ar putea avea, în raport cu Carta Universitară. Pentru a participa la această dezbatere trebuie completat formularul următor: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3jnXLY-g2FA_TfSYZ9rneS2YmKt9HNp97YCHsmZDwH9ZhXA/viewform

Pentru a consulta propunerile afișate până în prezent, cei interesați sunt invitați să acceseze link-ul următor: https://www.ugal.ro/.../10678-propuneri-privind... Propunerile pot fi trimise pe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prin oportunitatea ce se prezintă, studenții sunt să fie alături de conducerea Universității în toiul schimbărilor și să își facă vocea auzită!

Citeşte mai departe ...

O nouă rețea de apă din municipiul Galați intră în reabilitare

Operatorul Apă Canal Galați continuă seria lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă potabilă, cu proiectul pentru rețeaua din străzile Alba Iulia – Nae Leonard, aferentă blocurilor K2A, K2B, K3A, K5A, K7A/  R2, R3, R4, R6, R1, R1A, R1B”, inclusiv branșamentele acestora.

Rețeaua de distribuție apă potabilă ce va fi înlocuită în cadrul acestei investiții este în lungime totală de 1.305 m și este pozată în tunel tehnic vizitabil.

„Reabilitarea se va realiza prin înlocuirea conductei existente cu țeavă PEHD 100 SDR 17, Pn 10, îmbinarea realizându-se prin electrofuziune. De asemenea, se vor înlocui branșamentele blocurilor și abonaților casnici, se vor înlocui 55 de vane de pe întreg traseul conductei reabilitate și se vor realiza 5 hidranți subterani”, menționează Apă Canal SA.

Lucrările au fost atribuite firmei ARCIF AG SRL.

Valoarea investiției este de cca. 525.000 lei.

Citeşte mai departe ...

Șoferii cu ”alcool la bord” și drogați, în vizorul polițiștilor gălățeni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Galați au organizat, în noaptea de 09/10 martie 2024, o amplă acțiune în județ, atât în mediul urban, cât și rural, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin prevenirea și combaterea consumului de alcool sau alte substanțe, în rândul conducătorilor auto.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare şi a fost constatată 1 infracţiune, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, în valoare de 26.550 lei.

În cadrul acțiunii, aceștia au organizat filtre pe raza întregului județ și au efectuat peste 450 de testări cu aparatele etilotest și drugtest din dotarea poliției rutiere.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați vor continua acest gen de acțiuni, care au ca scop reducerea numărului de accidente rutiere și un trafic în siguranță.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri