Menu
RSS
Înfrângere nemeritată pentru Oţelul

Înfrângere nemeritată pentru Oţelul

Oţelul a jucat la Ploieşt...

Când reîncep elevii gălățeni școala?

Când reîncep elevii gălățeni școala…

În Galați, elevii vor reî...

Un polițist de la IPJ Galați a murit pe Faleza Dunări: motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o mașină

Un polițist de la IPJ Galați a muri…

Un motociclist a murit, d...

A IV-a ediție a FORUMULUI ȘTIINȚIFIC NAȚIONAL AL TINERILOR MEDICI ONCOLOGI

A IV-a ediție a FORUMULUI ȘTIINȚIFI…

Evenimentul este o oportu...

Mesajul de Paște al președintelui CJ Galați: Sfintele sărbători pascale să vă aducă bucurie, să fiți sănătoși, să aveți pace și linște în case

Mesajul de Paște al președintelui C…

„Sfânta sărbătoarea a Înv...

Mesajul de Paște al deputatului Viorica Sandu: Să aveți sănătate, binecuvântare și bunăstare în familiile dumneavoastră!

Mesajul de Paște al deputatului Vio…

„Învierea Domnului aduce ...

Service-uri auto din Galați, sancționate de Inspectoratul Teritorial de Muncă

Service-uri auto din Galați, sancți…

În perioada 23 - 26 april...

Denia celor 12 Evanghelii la Catedrala arhiepiscopală din Galaţi

Denia celor 12 Evanghelii la Catedr…

  Joia din Săptăm...

Prev Next

Tigrii lui Florin Ignat şi-au făcut temele pentru Barca cu Autobergamo Recomandat

09 united 09 united

Turul Ligii 1 la futsal s-a încheiat luni seara în sala Polivalentă Dunărea din oraşul nostru cu derbiul de tradiţie United Galaţi -Autobergamo Deva. La o săptămână după senzaţionala performanţă, calificarea în Elite Round-ul UEFA Futsal Champions League, campioana României a revenit pe parchet. Tigrii lui Florin Ignat au intrat foarte motivaţi şi concentraţi pe teren, i-au sufocat pur şi simplu pe deveni iar după un sfert de oră tabela de marcaj arăta un neverosimil 5-0 după golurile marcate de: Ignat 2 goluri, Araujo, Toto Cireş 2. Autobergamo a încercat să revină în joc şi a înscris de două ori până la pauză prin Cristi Matei şi Gavrilă. Gălăţenii au păstrat ritmul alert şi în prima jumătate din repriza a doua, scorul a urcat la 7-3, marcatori: Burdujel, Crişan respectiv Boldor. Ultimele 10 minute s-a jucat cu garda jos, Autobergamo a forţat cu fly-golkeaper, internaţionalul moldovean Cojocaru, crescut de United, a reuşit dubla, a redus diferenţa dar nu a putut evita înfrângerea. Rezultat final: United -Autobergamo 7-5 (5-2). Echipa gălăţeană a început cu formula: Toniţă -Burdujel, Cireş, Dudău, Crăciun. Au intrat pe parcurs: Cârdei -Crişan, Araujo, Ignat, Cardenas. Din lot au mai făcut parte: Petică, Arhire, Oană, Boşneagă. A absentat motivat Dos Santos Pele, care a fost învoit şi a plecat în Brazilia pentru a fi alături de soţia sa care a născut de câteva zile. La finalul turului, podiumul Ligii 1 se prezintă astfel: 1.UNITED GALAŢI 16 puncte, 2.FK Odorheiu Secuiesc 13 puncte, 3.Autobergamo Deva 12 puncte. Campioana României en-titre va debuta în retur în deplasare cu CFR Timişoara, pe 14 noiembrie, de la ora 17.00.

sursa foto Sportul Ilustrat

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

Taguri