Menu
RSS
LIBERTY Galați repornește Furnalul 5

LIBERTY Galați repornește Furnalul …

Ca urmare a cererii solid...

Un bărbat urmărit internațional, depistat într-un supermarket de un polițist

Un bărbat urmărit internațional, de…

Un polițist din cadrul Se...

CSM Arcada are o vară încărcată

CSM Arcada are o vară încărcată

Vicecampioana României la...

Baschetbaliştii de la CSU atacă Cupa

Baschetbaliştii de la CSU atacă Cup…

La Bucureşti se va disput...

Trei decenii de la întronizare

Trei decenii de la întronizare

Înaltpreasfinţitul Părint...

Premierul Marcel Ciolacu: România continuă să fie un partener ferm, consistent și de încredere al SUA, dedicat eforturilor de întărire a securității energetice în Europa

Premierul Marcel Ciolacu: România c…

Prim-ministrul Marcel Cio...

Traseul de autobuz 25 este în continuare deviat

Traseul de autobuz 25 este în conti…

Având in vedere continuar...

Școala Gimnazială Nr. 28 Galați - „Școală Europeană” 2024

Școala Gimnazială Nr. 28 Galați - „…

Școala Europeană 2024 , e...

Premierul Ciolacu: Investim miliarde de euro în noi capacități de obținere a energiei din surse regenerabile și urmărim dublarea capacității nucleare a României

Premierul Ciolacu: Investim miliard…

Premierul Marcel Ciolac...

Prev Next

Rețea pentru troleibuze va fi extinsă pe străzile Gării și N. Bălcescu Recomandat

Rețea pentru troleibuze va fi extinsă pe străzile Gării și N. Bălcescu

Rețeaua de troleibuze va fi extinsă în curând pe strada Gării (între Strada Domnească și Strada Nicolae Bălcescu) și pe strada Nicolae Bălcescu (între Strada Gării și Strada Brigadierilor).

Astfel, în urma licitației publice, a fost atribuit contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Extindere rețea de troleibuze pe Strada Gării (între Strada Domnească și Strada Nicolae Bălcescu) și Strada Nicolae Bălcescu (între Strada Gării și Strada Brigadierilor)”.

Sunt prevăzute în principal lucrări pentru înființare rețea de contact troleibuze, lucrări de amenajare a terenului, lucrări pentru coborârea cablurilor în subteran, lucrări pentru modernizarea sistemului de iluminat public, modernizare rețele edilitare subterane pentru apă și canalizare, lucrări de relocare și/sau protecție aferente instalațiilor de semaforizare, realizarea de semnalizări prin marcaje rutiere și indicatoare rutiere, amenajări peisagistice etc.

 Valoarea contractului este de 26.840.000 lei fără TVA, iar durata acestuia este de 15 luni, fiind prevăzute 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor. Contractul a fost atribuit Asocierii Tancrad SRL - Lemacons SRL - Oldroad Construct SRL - Add Global Design SRL - Urban Profile Grele SRL.

Primăria municipiului Galați derulează un amplu proiect pentru modernizarea transportului public în comun și creșterea mobilității. Astfel, în ultimii ani, au ajuns la Galați 105 mijloace de transport noi, moderne și prietenoase cu mediul. Este vorba despre 20 de autobuze hibrid, 17 troleibuze, 8 tramvaie, 40 de autobuze Euro 6 și 20 minibuze, toate noi și moderne. 

Mai mult, în curând vor ajunge la Galați încă 62 de mijloace de transport noi și moderne: 42 de autobuze electrice, 10 tramvaie și 10 microbuze electrice.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

Taguri