Menu
RSS
Cum se pregătește Șantierul Naval gălățean pentru a face față actualelor provocări

Cum se pregătește Șantierul Naval g…

În acest context, Faculta...

Costel Fotea: Noul CT de 128 de slice-uri de la Spitalul Județean Galați va îmbunătăți semnificativ serviciile medicale pentru pacienți

Costel Fotea: Noul CT de 128 de sli…

La Spitalul Județean Gala...

Tânără de 17 ani găsită moartă într-un apartament. Un bărbat rănit a fost dus la spital

Tânără de 17 ani găsită moartă într…

Tragedie la primele ore a...

Tricolorii au pierdut la Zenica cu Bosnia -Herţegovina

Tricolorii au pierdut la Zenica cu …

Naţionala de fotbal a Rom...

Tricolorii vor să se califice la Cupa Mondială 2026

Tricolorii vor să se califice la Cu…

Naţionala de fotbal a Rom...

Marți, o nouă oprire a Uzinei de Apă Galați. Mai multe cartiere, fără apă timp de 16 ore

Marți, o nouă oprire a Uzinei de Ap…

Lucrările de amploare pro...

Companiile de stat neperformante, vizate de lichidare

Companiile de stat neperformante, v…

Mai multe companii public...

Percheziții și control judiciar în urma unui flagrant privind pescuitul ilegal de sturioni

Percheziții și control judiciar în …

Polițiștii din cadrul Ser...

14 noiembrie - Ziua mondială de luptă împotriva diabetului zaharat

14 noiembrie - Ziua mondială de lup…

În fiecare an, la data de...

Liceenii de la ”Radu Negru” s-au calificat  la competiția națională de antreprenoriat Gen-E

Liceenii de la ”Radu Negru” s-au ca…

„Anunțăm cu mândrie și en...

Prev Next

70 de ani de ani de învățământ superior de industrie alimentară la Galați Recomandat

70 de ani de ani de învățământ superior de industrie alimentară la Galați

Ziua Mondială a Alimentației marchează, anul acesta, 70 de ani de la înființarea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor.

În acest context, în data de 16 octombrie, în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, va fi organizat un eveniment important: 70 de ani de ani de învățământ superior de industrie alimentară la Galați, cu tematica „Provocările industriei agroalimentare și piscicole în 2025 – între tradiție și inovație”.

Evenimentul, care se prezintă sub forma unui workshop, reprezintă un prilej pentru participanți de a inspira acțiuni transformatoare pentru un viitor alimentar sustenabil, incluziv și resilient. Sunt așteptați să participe reprezentanți ai conducerii Universității, ai autorităților locale și județene din Galați, Brăila și Buzău, precum și parteneri economici din Regiunea Sud-Est.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

Taguri