Menu
RSS
Fondul de Garantare a Asiguraților preia dosarele de daună pentru polițele City Insurance

Fondul de Garantare a Asiguraților …

Fondul de Garantare a Asi...

Şapte victorii gălăţene la debut

Şapte victorii gălăţene la debut

La finele săptămânii trec...

Scoala 29 din Galați va fi modernizată cu fonduri europene

Scoala 29 din Galați va fi moderniz…

Primăria municipiului Gal...

Din recomandările bibliotecii "V.A. Urechia"

Din recomandările bibliotecii …

O carte pe zi: „Soţia din...

Ediția XIV-a Congresului Internațional de Istorie a Presei la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Ediția XIV-a Congresului Internațio…

Universitatea „Dunărea de...

Pericol major în finanțarea Sănătății

Pericol major în finanțarea Sănătăț…

Există deficite "mari" de...

Steaua a câştigat Cupa Arcada 2021

Steaua a câştigat Cupa Arcada 2021

Timp de trei zile, sala P...

Lucrări avansate la Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie din Galați

Lucrări avansate la Ambulatoriul Sp…

Spitalul TBC va avea unul...

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit bunic: Așa arată fericirea!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a…

Preşedintele PSD, Marcel ...

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu pun bazele unui nou partid

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu …

Fostul președinte PSD Liv...

Prev Next

Marți, 29 Iunie 2021 - Regional Press

Ciolacu, după decizia CCR: „Unanimitate, looserilor! PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după decizia Curții Constituționale, potrivit căreia decizia de revocare a lui Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului este neconstituțională. ”PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor și au atacat însăși esența statului de drept”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

 ”UNANIMITATE, loserilor!!! CCR a confirmat azi, în unanimitate, că PNL şi USR au pus la cale un abuz îngrozitor şi au atacat însăşi esenţa statului de drept! La sesizarea PSD, Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîţu, Orban, Barna şi a restului găştii anti-corupţilor de carton”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a salutat decizia Curţii care ”consolidează astfel poziţia acestei instituţii în apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti faţă de abuzurile puterii”.

”Am văzut însă că Orban şi Barna deja continuă delirul şi vor o nouă procedură de revocare a doamnei Renate Weber. Chiar nu mai au niciun pic de raţiune! Nu-şi dau seama că orgoliul lor prostesc va pune România în cea mai proastă poziţie în faţa întregii Europe! Îi somez să renunţe la aceste manevre sinucigaşe, care fac un rău enorm ţării! Mă bucur că Avocatul Poporului este în măsură să-şi reia exercitarea deplină a atribuţiilor sale. La câte abuzuri pregăteşte această guvernare, Renate Weber va avea mult de lucru în continuare… sper că va începe cu OUG privind tăierea alocaţiilor şi cu OUG privind privatizarea sănătăţii”, a adăugat Ciolacu.

 

Citeşte mai departe ...

Simona Halep ratează Olimpiada de la Tokyo

  • Publicat în Sport

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei WTA, a confirmat, luni seara, pe Twitter, că nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării de la gambă. „Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, însă, din nefericire, recuperarea după accidentarea la gambă cere mai mult timp, aşa că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirea produsă de ratarea turneelor de la Roland Garros şi Wimbledon, faptul că nu pot participa la Jocurile Olimpice este un lucru incredibil de greu de digerat, dar sunt determinată să revin mai puternică'', a scris Halep pe Twitter.

Citeşte mai departe ...

Un vis american pe scena Dramaticului gălăţean

Pe data de 10.07.2021, în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini" din Galaţi va avea loc spectacolul "VÂNZĂTORII AMBULANŢI", piesă publicată de dramaturgul american Murray Schisgal în 1979, prezintă întâlnirea dintre doi imigranţi în New York-ul începutului de secol XX. Autorul, el însuşi fiu de imigranţi în SUA, dezbracă de poleială visul american cu ajutorul dialogului şi situaţiei în egală măsură absurde şi comice. „Unul dintre lucrurile care m-au impresionat cel mai mult la textul lui Murray Schisgal este fascinaţia şi mirajul pe care America le-a generat de-a lungul timpului, în special la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX. Fiind la prima mea experienţă ca regizor de teatru, mă bucur enorm că am fost înconjurat de colegi care au avut răbdare cu mine, au crezut în ceea ce le-am propus şi am avut parte cu adevărat de o atmosferă creativă şi relaxată, lucru care m-a ajutat enorm să duc la capăt acest spectacol, acest American Dream personal. Sper că şi publicul se va bucura de acest vis al nostru.” – CIPRIAN BRAŞOVEANU, regizorul spectacolului.

Citeşte mai departe ...

Continuă lucrările pe drumurile județene din Galați. Unde se lucrează

Consiliul Județean Galați continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere judeţene. Muncitorii profită vremea bună de afară pentru a turna asfalt pe DJ251A, în zona localităţii Nicopole.

„Modernizarea drumurilor judeţene nu înseamnă doar asfaltare, ci şi lucrările de consolidare a infrastructurii drumului, aşa cum se întâmplă în acest moment pe drumul care leagă localităţile Vişina şi Buciumeni, sau de reabilitare a podurilor, unele vechi de jumătate de secol, la Găneşti sau la ieşire din localitatea Griviţa spre Costache Negri”, spune Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

De asemenea, se amenajează trotuare la Griviţa, se construiesc şanţuri din beton pe DJ242A, în apropiere de Gănești, și pe DJ254, în zona localităţii Călmăţui. În plus, pe DJ242A, în zona localităţii Găneşti, se amenajează şi rigole carosabile pentru preluarea apelor pluviale.

„Continuă şi lucrările de tăiere a vegetaţiei de pe marginea drumului. S-a intervenit pe DJ242, în extravilanul localităţilor Viile, Târgu Bujor şi Vârlezi, iar în aceste zile se lucrează între Târgu Bujor şi Băneasa”, a adăugat șeful CJ Galați. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri