Menu
RSS
Premii pentru cei care aleg să studieze la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Premii pentru cei care aleg să stud…

Universitatea „Dunărea de...

Marcel Ciolacu critică eşecul campaniei de vaccinare: Oamenii nu mai au încredere

Marcel Ciolacu critică eşecul campa…

Preşedintele PSD, Marcel ...

10.000 de spectatori pot asista la întrecerile olimpice de la Tokyo

10.000 de spectatori pot asista la …

Agenţia AFP transmite că ...

Accident grav în județul Galați. Un microbuz cu călători, implicat

Accident grav în județul Galați. Un…

Un microbuz cu călători a...

Parteneriat Brăila-Galaţi

Parteneriat Brăila-Galaţi

Demers al managerului int...

CNAIR, explicații cu privire la infiltrațiile de la Podul peste Dunăre: nu pun în pericol finalizarea proiectului în condiții de siguranță

CNAIR, explicații cu privire la inf…

Apariția recentă a infilt...

Marcel Ciolacu îl taxează pe premierul Cîțu, după ce acesta a încurcat județul Suceava cu Vrancea

Marcel Ciolacu îl taxează pe premie…

Marcel Ciolacu îl ironize...

Patriarhia Română, mesaj pentru elevi: Școala şi Biserica sunt lumini

Patriarhia Română, mesaj pentru ele…

Preafericitul Daniel, Pat...

Rafila, despre campania lui Cîțu: „36 de milioane de mici îl despart de atingerea țintei de vaccinare"

Rafila, despre campania lui Cîțu: „…

Alexandru Rafila l-a pers...

Lăsaţi bibliotecii ce-i al bibliotecii!

Lăsaţi bibliotecii ce-i al bibliote…

Angajaţii Bibliotecii Naţ...

Prev Next

Sâmbătă, 08 Mai 2021 - Regional Press

VIDEO Tragedie la Șendreni. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el

Un bărbat a decedat, sâmbătă, în localitatea Șendreni, județul Galați, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Victima lucra la rețeaua de canalizare din sat.

Bărbatul era angajatul unei firme din Călărași, care executa lucrări la rețeaua de canalizare din localitatea Șendreni. El se afla într-un șanț și a fost surprins de un mal de pământ. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență de la ISU și SMURD. Muncitorul a fost scos la suprafață de pompieri, însă din păcate nu a supraviețuit.

În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Citeşte mai departe ...

Baschetbaliştii de la CSM Galaţi au pierdut în faţa oltenilor dar au rămas pe loc de play-off

  • Publicat în Sport

Echipa gălăţeană antrenată de Florin Nini ajutat de Cătălin Ştefănescu şi Bogdan Bălănică a întâlnit vineri seara în sala Polivalentă Dunărea pe SCM Craiova. CSM Galaţi a intrat bine în meci, primul sfert a fost echilibrat, cu cele două echipe alternând la conducere. Formaţia din oraşul de la Dunăre a preluat iniţiativa în sfertul doi când s-a desprins la 10 puncte, scor 37-27 în min.18 şi a intrat la vestiare cu un avantaj de o posesie, 43-41. Craiovenii şi-au respectat blazonul şi pretenţiile şi la reluare au reuşit să conducă ostilităţile, reuşind să se desprindă decisiv pe tabela de marcaj. Rezultat final: CSM Galaţi - SCMU Craiova 76-85 (19-20, 24-21, 13-23, 20-21). Pentru echipa gălăţeană au evoluat: Hamilton (16 p, 4 recuperări, 0 intercepţii, 0 pase decisive), Vlad (0 p, 2, 1, 2), Brown (0 p, 3, 3, 0), Konjevic (11 p, 4, 5, 0), Sturanovic (6 p, 5, 0, 0); Grecu; Brandon (4 p, 2, 4, 3); Eads III (25 p, 2, 1, 2); Ciotlăuş (14 p, 6, 1, 0); Ardelean (0 p, 1, 0, 0). CSM Galaţi se află pe locul 8, ultimul care asigură prezenţa în play-off, cu 35 de puncte şi mai are de jucat restanţa cu CSM CSU Oradea, pe 10 mai la Sibiu. Dinamo ocupă locul 9 cu 34 de puncte şi va mai juca două meciuri cu CSU Sibiu şi FC Argeş Piteşti, pe 11 şi 12 mai.

Citeşte mai departe ...

S-au afișat rezultatele concursului pentru șefia Caselor de Asigurări de Sănătate

Postul de director al CJAS Galați mai așteaptă până să fie ocupat pentru că singurul candidat participant la concurs a fost respins.

Doar 5 din cei 33 de candidaţi, care s-au prezentat la proba scrisă a concursului pentru funcţiile de director din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate, au promovat, obţinând notă peste 7. Totodată, 19 candidaţi au luat sub 5, 26 de candidaţi au luat sub 6, iar 21 nu s-au prezentat la concurs.

Din cei doi candidați care au rivalizat pentru șefia CJAS Galați doar unul a fost admis să participe la concurs. Candidatul gălățean a participat la proba scrisă dar, din păcate, nici nu a dat dovadă că s-a pregătit, punctajul obținut fiind de 23,85, fiind declarat respins.

Cei cinci candidaţi care au obţinut peste 7 au vizat şefia caselor de sănătate din judeţele Maramureş, Iaşi, Tulcea, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Preşedintele CNAS, Adrian Gheorghe, anunţa că doar 33 dintre cei 54 de candidaţi admişi pentru proba scrisă a concursului de directori ai CAS-urilor judeţene s-au prezentat, joi, la examen. Pentru judeţele în care nu au existat candidaţi sau unde posturile nu vor fi ocupate în urma actualului concurs procedura va fi reluată ”în cel mai scrut timp”.

Adrian Gheorghe arăta că au existat 60 de candidaţi care şi-au depus dosarul pentru concurs, iar în urma selecţiei dosarului au fost admişi la proba scrisă 54 de candidaţi.

Citeşte mai departe ...

Călătorii virtuale la Muzeul de Științe ale Naturii. Un nou proiect cu fonduri europene al Consiliului Județean Galați

Consiliul Județean Galați a semnat un nou contract cu fonduri europene. Gălățeniii vor avea o nouă zonă de relaxare la Complexul Muzeal de Științele Naturii “Răsvan Angheluță”. Valoarea investiției este de aproape 1,8 milioane de lei.

 „Pe o suprafață de peste 500 de mp, vom amenaja o expoziţie virtuală şi interactivă, cu echipamente de videoproiecţie, senzori de mişcare, ochelari de realitate virtuală şi sunet cu efecte speciale.În plus, într-una dintre săli vom amenaja o instalație tridimensională, astfel încât cei mici să facă o călătorie aeriană virtuală, pentru a descoperi într-un mod inedit și interactiv zona Prutului și a Dunării Inferioare. Astfel, cu ajutorul tehnologiei, vizitatorii vor afla informaţii despre ecosistemele din această zonă și despre aşezările pescăreşti din acest areal. Sunt convins că toți gălățenii vor fi încântați de acest nou mod de a petrece timpul liber”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Valoarea investiției este de aproape 1,8 milioane de lei.

 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri