Menu
RSS
Scenariile sanitare în județul Galați

Scenariile sanitare în județul Gala…

 Comitetul Județean ...

Calendar Titularizare

Calendar Titularizare

Proba scrisă a concursulu...

Oţelul a făcut un pas uriaş spre barajul 2

Oţelul a făcut un pas uriaş spre ba…

Stadionul Oţelul a găzdui...

VIDEO Tragedie la Șendreni. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el

VIDEO Tragedie la Șendreni. Un bărb…

Un bărbat a decedat, sâmb...

Baschetbaliştii de la CSM Galaţi au pierdut în faţa oltenilor dar au rămas pe loc de play-off

Baschetbaliştii de la CSM Galaţi au…

Echipa gălăţeană antrenat...

S-au afișat rezultatele concursului pentru șefia Caselor de Asigurări de Sănătate

S-au afișat rezultatele concursului…

Postul de director al CJA...

Călătorii virtuale la Muzeul de Științe ale Naturii. Un nou proiect cu fonduri europene al Consiliului Județean Galați

Călătorii virtuale la Muzeul de Ști…

Consiliul Județean Galați...

Handbalistele de la CSM Galaţi au pierdut duelul cu oltencele şi şi-au diminuat şansele la baraj

Handbalistele de la CSM Galaţi au p…

Liga Florilor MOL a conti...

Zilele Porților Deschise ... online, la Universitatea „Dunărea de Jos”

Zilele Porților Deschise ... online…

„Open Gates- Open Minds” ...

Încep iar reprezentaţiile la "Fani Tardini"

Încep iar reprezentaţiile la "…

Teatrul Dramatic „Fani Ta...

Prev Next
Dan Galatanu

Dan Galatanu

Scenariile sanitare în județul Galați

 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ existente la nivelul fiecărei unități administrativ teritoriale din județul Galați, avizate de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică.

Prefectura Județului anunță că Municipiul Galați este în scenariul galben

În scenariul 1 (verde) se află școlile din Tecuci, Târgu – Bujor, Barcea, Băneasa, Berești Meria, Berești, Bălăbășești, Rădești, Bălășești, Braniștea, Brăhășești, Cavadinești, Costache Negri, Corni, Corod, Cosmești, Cudalbi, Cuza Vodă, Drăgănești, Drăgușeni, Foltești, Fundeni, Ghidigeni, Liești, Frumușița, Grivița, Ivești, Jorăști, Matca, Măstăcani, Movileni, Munteni, Nicorești, Poiana, Priponești, Pechea, Piscu, Suhurlui, Scânteiești, Smulți, Tudor Vladimirescu, Umbrărești, Vânători, Vlădești, Schela, Slobozia Conachi, Smârdan, Șendreni, Tulucești, Țepu și Valea Mărului;

În scenariul 2 (galben) sunt școlile din Băleni, Buciumeni, Cerțești, Cuca, Fârțănești, Gohor, Independența, GALAȚI, Nămoloasa, Negrilești, Oancea, Rediu, Suceveni și Vârlezi.

Calendar Titularizare

Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor didactice, numit Titularizare, va avea loc miercuri, pe 21 iulie 2021, potrivit unui draft de calendar al Ministerului Educației.

Titularizarea este concursul de angajare în învățământ la care candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Rezultatele inițiale vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, potrivit calendarului în lucru la Ministerul Educației.

S-au afișat rezultatele concursului pentru șefia Caselor de Asigurări de Sănătate

Postul de director al CJAS Galați mai așteaptă până să fie ocupat pentru că singurul candidat participant la concurs a fost respins.

Doar 5 din cei 33 de candidaţi, care s-au prezentat la proba scrisă a concursului pentru funcţiile de director din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate, au promovat, obţinând notă peste 7. Totodată, 19 candidaţi au luat sub 5, 26 de candidaţi au luat sub 6, iar 21 nu s-au prezentat la concurs.

Din cei doi candidați care au rivalizat pentru șefia CJAS Galați doar unul a fost admis să participe la concurs. Candidatul gălățean a participat la proba scrisă dar, din păcate, nici nu a dat dovadă că s-a pregătit, punctajul obținut fiind de 23,85, fiind declarat respins.

Cei cinci candidaţi care au obţinut peste 7 au vizat şefia caselor de sănătate din judeţele Maramureş, Iaşi, Tulcea, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Preşedintele CNAS, Adrian Gheorghe, anunţa că doar 33 dintre cei 54 de candidaţi admişi pentru proba scrisă a concursului de directori ai CAS-urilor judeţene s-au prezentat, joi, la examen. Pentru judeţele în care nu au existat candidaţi sau unde posturile nu vor fi ocupate în urma actualului concurs procedura va fi reluată ”în cel mai scrut timp”.

Adrian Gheorghe arăta că au existat 60 de candidaţi care şi-au depus dosarul pentru concurs, iar în urma selecţiei dosarului au fost admişi la proba scrisă 54 de candidaţi.

Zilele Porților Deschise ... online, la Universitatea „Dunărea de Jos”

„Open Gates- Open Minds” - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfăsura online în perioada 12-14 mai 2021. La eveniment sunt așteptați să participe elevii de liceu, cadrele didactice, părinții și alte persoane interesate de oferta educațională a Universității.

În cadrul Open Gates - Open Minds participanții vor putea vizita virtual spațiile educaționale și de cercetare ale universității, vor avea posibilitatea să participe la cursuri și la evenimente științifice, vor face cunoștință cu profesori și studenți, vor discuta direct pe platforma instituției cu foști absolvenți. Programul evenimentului va fi afișat zilnic pe rețelele sociale ale universității, respectiv ale fiecărei facultăți în parte.

Potrivit inițiatorilor, Open Gates-Open Minds este o acțiune menită să arate deschiderea Universității „Dunărea de Jos” din Galați către viitor, transparența totală și dorința instituției de a comunica cu tânăra generație. Vine în întâmpinarea elevilor de liceu cu cele mai interesante activități care au loc în Campusul Științei, cu prezentări atractive ale laboratoarelor și sălilor de curs, cu o serie de cursuri adaptate pentru vârsta lor, cu gânduri și experiențe împărtășite de absolvenți, care acum se bucură de o carieră de succes.

 

Abonează-te la acest feed RSS

Taguri