Menu
RSS
Aproape un milion de lei obținuți de Școala Gimnazială din Vlădești, prin PNRAS

Aproape un milion de lei obținuți d…

Ȋn cadrul Planului Naţion...

Patru copii agresați și amenințați cu un cuțit, pe o stradă din Galați

Patru copii agresați și amenințați …

Inspectoratul de Poliție ...

Costel Fotea: Organizăm și anul acesta concursuri de pescuit pentru nevăzători și persoanele cu deficiențe locomotorii

Costel Fotea: Organizăm și anul ace…

Președintele CJ Galați Co...

Dezbatere pentru studenți: „Dezinformarea și inteligența artificială - rolul UE în combaterea acestui fenomen”

Dezbatere pentru studenți: „Dezinfo…

Vineri, 29 martie, de l...

Olimpicele Ancerencu, Oprişan, Gavrilă, Raicea şi Pisiceanu, sub tricolor

Olimpicele Ancerencu, Oprişan, Gavr…

Echipele gălăţene de juni...

CSM Arcada joacă meci decisiv pentru semifinale

CSM Arcada joacă meci decisiv pentr…

Istoria se repetă în sfer...

Misiune pirotehnică în zona Râpă Galbenă: 297 elemente de muniţie, distruse

Misiune pirotehnică în zona Râpă Ga…

Echipa pirotehnică a ISU ...

Premierul Marcel Ciolacu: Le-am promis românilor că menținem plafonarea prețurilor la energie și gaze până în primăvara lui 2025

Premierul Marcel Ciolacu: Le-am pro…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Garda de Mediu Galați a aplicat o amendă record unei spălătorii de textile

Garda de Mediu Galați a aplicat o a…

O spălătorie de textile d...

Firmă din Galați amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu

Firmă din Galați amendată cu 100.00…

În urma unei inspecții re...

Prev Next

Duminică, 12 Martie 2023 - Regional Press

Oţelul a remizat la Dumbrăviţa în ultima etapă din sezonul regulat

  • Publicat în Sport

Liga a 2-a la fotbal a programat duminică partidele din cadrul ultimei etape din sezonul regulat. SC Oţelul a reuşit o remiză în deplasare cu CSC Dumbrăviţa, scor final 1-1. Gazdele au deschis scorul în min.10 iar roş-alb-albaştrii au restabilit egalitatea în min.13 prin Ursu. „Playoff-ul a fost doar o etapă din ceea ce ne-am propus. Acum pot să dezvălui şi un mic secret din vestiar, tot timpul de când am promovat le-am spus că echipa are un potenţial foarte mare. Au înţeles, ne-am calificat, dar acum este clar că vrem mai mult. Ce ne stă nouă în putinţă, omeneşte, vom face tot posibilul ca echipa să revină acolo unde îi este locul şi să-mi ating obiectivul pe care mi l-am propus la Oţelul Galaţi. Trebuie să ne concentrăm la jocul nostru, sunt foarte importante pentru mine atitudinea, concentrarea şi implicarea lor în joc. Este meritul tuturor care au fost în jurul echipei, a suporterilor, galeriei, toţi sunt părtaşi la această calificare. Suntem abia la mijloc de drum, bătălia finală începe acum, în cele 10 etape din play-off”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu. Oţelul a început cu formula: R.Pop -Farcaş, Yabre, Ghiocel, Nedelea -Jardan, Neagu, Cruceru, Ursu, Mitoi, Fatai Primele şase clasate care se vor bate în play-off pentru promovarea în Liga 1 sunt: 1.CSA Steaua Bucureşti 40 puncte, fără drept de promovare, 2. Poli Iaşi 40 p, 3.SC OŢELUL GALAŢI 36 p, 4.Unirea Dej 32 p, 5.Gloria Buzău 31 p, 6.Dinamo Bucureşti 31 p. Ţintarul din play-off-uri se va stabili luni la prânz la Casa Fotbalului

Citeşte mai departe ...

Lucrări la infrastructura feroviară pe raza Regionalei CFR Galați

Două trenuri Regio care circulă pe raza regionalei CFR Galați vor avea durate de parcurs mai mari cu 10-15 minute, timp de câteva zile, ca urmare a unor lucrări efectuate la infrastructura feroviară de către Compania Națională CFR SA.

Conform CFR Călători Galați, ca urmare a lucrărilor executate între stațiile Zoița - Râmnicu Sărat, în perioada 13 - 15 martie, trenul R 5108 Mărășești - Buzău va avea o durată de parcurs mai mare cu aproximativ 15 minute.

De asemenea, pe durata lucrărilor efectuate la infrastructura feroviară în stația Brăila, în perioada 15 - 16 martie, trenul R 7366 Galați - Buzău va avea o durată de parcurs mai mare cu aproximativ 10 minute.

Citeşte mai departe ...

CSM Arcada a tras din greu pentru victoria din sferturi cu Zalăul

  • Publicat în Sport

Publicul gălăţean care a venit sâmbătă la sala Dunărea a avut parte de o sâmbătă încărcată şi agitată. După ce au suferit la înfrângerea baschetbaliştilor de la CSM Galaţi în faţa celor de la CSM Petrolul Ploieşti, spectatorii au fost invitaţi afară după care au revenit pentru a urmări primul episod al duelului dintre CSM Arcada şi SCM Zalău din sferturile de finală ale Diviziei A1 la volei masculin. Cvadrupla campioană României a primit o replică consistentă şi partida a fost un adevărat thriler care a durat peste două ore şi jumătate. Primul set a fost unul record care a ţinut 42 de minute şi s-a încheiat cu 36-34 în favoarea zălăuanilor. Echipa gălăţeană s-a scuturat, lucrurile au intrat pe făgaşul scontat şi CSM Arcada şi-a adjudecat următoarele două seturi şi a trecut în avantaj. Oaspeţii, la cel mai bun joc al lor din acest sezon, nu au renunţat, au revenit şi au menţinut suspansul. Tensiunea a fost la cote maxime în tie-break şi pe teren şi în tribune, Malescha, Bala şi Smits şi-au păstrat sângele rece şi au evitat surpriza. Rezultat final: CSM Arcada Galaţi -SCM Zalău 3-2 (-34, 20, 22, -20, 13). Antrenorul Sergiu Stancu a început cu formula: Magdaş 4 puncte, Vilimanovic 1 p, Madsen 8 p, Butnaru 7 p, Malescha 25 p, Bala 24 p -Kantor, libero. Au mai jucat: Talpă 12 p, Lescov 1 p, Smits 13 p, Raţă 2 p, Cristudor -libero. Echipa gălăţeană conduce cu 1-0 la general şi mai are nevoie de încă o victorie pentru a se califica în semifinale. Cel de-al doilea meci se va disputa pe 25 martie la Zalău. Până atunci, CSM Arcada va juca sâmbătă 19 martie cu Dinamo în Final Four-ul Cupei României. Partida va avea loc în sala sporturturilor D.P.Colibaşi din Braşov, de la ora 19.00.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri