Menu
RSS
Mulțumim pentru calificare Oțelule!!!

Mulțumim pentru calificare Oțelule!…

Cea de-a doua semifinală ...

(Și) la Corod ajunge sprijinul financiar pentru prevenirea abandonului școlar

(Și) la Corod ajunge sprijinul fina…

Liceul Tehnologic Nr.1 Co...

ITM Galați, controale la brutării din județ

ITM Galați, controale la brutării d…

În perioada 9-12 aprilie,...

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea Aeroportului Otopeni, a infrastructurii portuare şi feroviare, investiţiile în energia verde şi în procesare alimentară sunt obiectivele strategice ale parteneriatului comercial cu EAU

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Florin Nini, antrenor CSM Galaţi: „A fost cel mai greu sezon, din toate punctele de vedere, din întreaga mea carieră. Ne dorim să încheiem cât mai bine”

Florin Nini, antrenor CSM Galaţi: „…

Episodul 4 al duelului CS...

Voleibalistele de la CSU Galaţi îşi joacă până la capăt şansele la promovare

Voleibalistele de la CSU Galaţi îşi…

Sala sporturilor „Iftimie...

Consiliul Județean Galați construiește o nouă clădire pentru Policlinica Spitalului „Anton Cincu” din Tecuci

Consiliul Județean Galați construie…

În cadrul unei ședințe ex...

Percheziții ale Parchetului European, la Galați: fraudă de 1,7 milioane de euro

Percheziții ale Parchetului Europea…

Parchetul European (EPPO)...

Premierul Ciolacu: Nu putem nega riscul ca radicalizarea să devină un fenomen în creştere şi în România

Premierul Ciolacu: Nu putem nega ri…

Premierul Marcel Ciolacu ...

LUTETIAN, a IV-a ediție

LUTETIAN, a IV-a ediție

Consiliul Elevilor Liceul...

Prev Next

Sâmbătă, 30 Aprilie 2022 - Regional Press

Modificare program Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia”

Dragi cititori, vă informăm că duminică, 1 mai 2022, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi (sediul central, Filiala nr. 1 şi Filiala nr. 2) va fi închisă pentru public conform art. 139 din Codul Muncii. De luni, 2 mai 2022, Biblioteca revine la programul normal de lucru, de luni până vineri de la ora 9.00 la ora 18.00, cu pauză pentru dezinfectare în intervalul orar 13.00-14.00 iar duminica programul pentru public este în intervalul orar 9:00 – 13:00. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă urăm un sfârşit de săptămână liniştit!

Citeşte mai departe ...

Handbalistele de la CSM Galaţi, în pole-position pentru promovarea în Liga Florilor

  • Publicat în Sport

Divizia A la handbal feminin a programat vineri partidele celei de-a 23-a etape. Sala Polivalentă Dunărea a găzduit derbiul seriei A dintre CSM Galaţi şi CSM Unirea Slobozia. Miza partidei şi-a pus amprenta pe evoluţia celor două echipe. În ciuda presiunii mari, echipa pregătită de Valeriu Costea a ştiut cum să gestioneze situaţia, a avut iniţiativa de la început până la sfârşit şi a obţinut o victorie logică. Portarul Bianca Aron a fost MVP cu 10 intervenţii dar şi două goluri marcate. Cristina Andriţa s-a remarcat cu un gol spectaculos, reuşit în ultima secundă a primei reprize direct din aruncare de la 9 metri peste zidul advers. Şefa apărării a fost Nikolina Knezevic, cu o evoluţie bună şi pe faza de atac unde a marcat de trei ori. Cea mai mare diferenţă pe tabela de marcaj s-a înregistrat în min.52, scor 21-12. La finalul celor 60 de minute, tabela de marcaj a dat verdictul, CSM Galaţi -CSM Unirea Slobozia 24-19 (12-8). Echipa gălăţeană a folosit lotul: Bianca Aron - 2 goluri, 10 intervenţii, Nicoleta Petre, Ana Maria Micu - Ana Maria Lopătaru 4 goluri, Cristina Marcu 2 g, Cristina Andriţa 4 g, Mălina Bichir, Andreea Prescură 4 g, Iulia Eiler 1 g, Iulia Sava, Andreea Merlă, Iasmina Ichim, Raluca Tănasă, Mădălina Manolachi 1 g, Mădălina Mureş 3 g, Nikolina Knezevic 3 g. După această victorie, CSM Galaţi a revenit pe primul loc cu 49 de puncte, la o lungime în faţa ocupantei locului 2, Corona Braşov. Echipa noastră mai are de jucat trei meciuri în campionat: CSM Roman - 13 mai deplasare, CSM II Bucureşti - 22 mai acasă şi CSU Neptun Constanţa - 29 mai deplasare.

Citeşte mai departe ...

Șofer din Galați, prins de radar cu viteza de 135 de km/h. Avea permis doar de o lună

Un șofer începător a fost prins de aparatul radar în timp ce circulă cu viteza de 135 de km/h pe un sector de drum în care viteza maximă admisă este 50 de km/h. El avea permis de conducere doar de o lună de zile. 

Incidentul a avut loc vineri, pe D.N. 25, în comuna Liești. Aparatul radar a înregistrat mașina care avea viteza de 135 de km/h, pe un tronson de drum cu viteză maximă legal admisă 50 de km/h.

„La volanul autoturismului, au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Liești, în urma verificărilor constatând că acesta posedă permis de conducere, din data de 31.03.2022.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, și cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule  pe drumurile publice, pentru o perioadă de 4 luni”, a transmis IPJ Galați. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri