Menu
RSS
Mulțumim pentru calificare Oțelule!!!

Mulțumim pentru calificare Oțelule!…

Cea de-a doua semifinală ...

(Și) la Corod ajunge sprijinul financiar pentru prevenirea abandonului școlar

(Și) la Corod ajunge sprijinul fina…

Liceul Tehnologic Nr.1 Co...

ITM Galați, controale la brutării din județ

ITM Galați, controale la brutării d…

În perioada 9-12 aprilie,...

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea Aeroportului Otopeni, a infrastructurii portuare şi feroviare, investiţiile în energia verde şi în procesare alimentară sunt obiectivele strategice ale parteneriatului comercial cu EAU

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Florin Nini, antrenor CSM Galaţi: „A fost cel mai greu sezon, din toate punctele de vedere, din întreaga mea carieră. Ne dorim să încheiem cât mai bine”

Florin Nini, antrenor CSM Galaţi: „…

Episodul 4 al duelului CS...

Voleibalistele de la CSU Galaţi îşi joacă până la capăt şansele la promovare

Voleibalistele de la CSU Galaţi îşi…

Sala sporturilor „Iftimie...

Consiliul Județean Galați construiește o nouă clădire pentru Policlinica Spitalului „Anton Cincu” din Tecuci

Consiliul Județean Galați construie…

În cadrul unei ședințe ex...

Percheziții ale Parchetului European, la Galați: fraudă de 1,7 milioane de euro

Percheziții ale Parchetului Europea…

Parchetul European (EPPO)...

Premierul Ciolacu: Nu putem nega riscul ca radicalizarea să devină un fenomen în creştere şi în România

Premierul Ciolacu: Nu putem nega ri…

Premierul Marcel Ciolacu ...

LUTETIAN, a IV-a ediție

LUTETIAN, a IV-a ediție

Consiliul Elevilor Liceul...

Prev Next

Sâmbătă, 20 Februarie 2021 - Regional Press

United părăseşte cu fruntea sus UEFA Futsal Champions League

  • Publicat în Sport

Capăt de linie pentru campioana României. United Galaţi a jucat în 8-imile UEFA Futsal Champions League în deplasare cu Kairat Almaty, un colos al futsalui european, echipă care a câştigat de două ori Liga Campionilor şi tot de atâtea ori a terminat în Top 3. Campioana Kazahstanului şi-a onorat blazonul şi a câştigat meritat în faţa tigrilor lui Florin Ignat, care s-au autodepăşit şi au dat o replică consistentă. Golul de onoare pentru echipa gălăţeană a fost reuşit de internaţionalul Andrei Crăciun. Pentru Kairat primele patru goluri au fost marcate de brazilieni printre care şi Savio, jucător naturalizat care evoluează pentru Naţionala României. Rezultat final: Kairat - United 6-1 (2-0). La prima participare în această prestigioasă competiţie continentală, United se opreşte în optimi după ce în primele tururi a trecut de campioana Israelului, Ashdod Dolphins, scor 1-0 şi campioana Poloniei, Rekord Bielsko Biala, scor 6-3. Lotul de jucători: Dinicuţă, Păduraru, Neacşu - Burdujel, Tacot, Crăciun, Araujo, Ignat, Cireş, Cojocaru, Crişan, Boşneagă, Petică, Arhire. Staff-ul tehnic: Florin Ignat, antrenor principal; Viorel Cojoc, antrenor secund; Alexandru Tănăsilă, antrenor cu portarii.

Citeşte mai departe ...

„Nepoatele” au făcut încă un pas spre Grupa Valoare

  • Publicat în Sport
„Nepoatele” au făcut încă un pas spre Grupa Valoare
 
La Buzău se dispută în acest weekend cel de-al doilea turneu din prima fază a Campionatului Naţional de junioare 1. CSM Galaţi a întâlnit sâmbătă pe CSO Buhuşi. Nepoatele antrenate de Profa Sanda Asandei s-au folosit de acest prilej pentru aş exersa schemele pentru Grupa Valoare unde nivelul adversarelor va fi cu siguranţă altul, au obţinut o victorie logică, scor final: 40-24, la pauză: 22-12. Lotul folosit de echipa gălăţeană: Roxana Ivanov, Nicoleta Petre - Sorana Chiriac 4 goluri, Miruna Codreanu 1 g, Iulia Sava 3 g, Crina Gogan 2 g, Mălina Bichir, sărbătorita zilei, 4 g, Andreea Prescură 5 g, Claudia Apostol 1 g, Laura Podaşcă 1 g, Alessia Asandei 3 g, Mihaela Tănasă 1 g, Liliana Ticea 1, Flavia Călina 5 g, Elena Ciuntu 4 g, Andreea Merlă 5 g, Adina Pricochel, Amalia Popa, Riana Munteanu. Duminică, de la ora 9.00, CSM Galaţi va întâlni pe CSS Ploieşti.
Citeşte mai departe ...

În weekend, cu poezie pe acorduri folk sau povestea unei celebrități mondiale în limbaj liric

Un nou spectacol-premieră pe scena Teatrului Dramatic din Galați este invitația acestui weekend pentru gălățeni, la reîntâlnirea cu actorii locali. Pe 20 și 21 februarie, de la ora 19,00, în Sala Mare, iubitorii teatrului, dar nu numai, pot viziona spectacolul de poezie și folk "Dorurile mele", după versuri de Octavian Goga, în regia lui Vlad Vasiliu, scenografia fiind semnată de Elena Neagu.

În distribuție, actorii Mihaela Lecca-Gorea (Anița crâșmărița), Lică Dănilă (Țăran) și Vlad Vasiliu (Țăran), cu participarea cantautorului Săndel Spînu (Lae Chioru').

Și artiștii Teatrului Nae Leonard își așteaptă spectatorii cu porțile deschise în weekend, după ce publicul a solicitat reluarea spectacolului ”Édith Piaf - o viață”, care a avut premiera pe 13-14 februarie. Cu o distribuție generoasă, spectacolul se joacă de la ora 18,30 (atât sîmbătă, cât și duminică) în regia lui Dan Mirea, care s-a ocupat și de scenografie, sub conducerea muzicală a maestrului Nicolae Mantu.

Duminică, cei mici sunt așteptați și ei la scenă deschisă, de la ora 10.30. Teatrul de păpuși Gulliver le-a pregătit avanpremiera spectacolului ”Elefănțelul Curios”. Adaptare după Rudyard Kipling de Aurelian Iorga, spectacolul are în distributie pe Ramona Pauc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban, Nicoleta Miru, Andrei Dombrovschi, Cosmin Cosma. Regia şi scenariul - Aurelian Iorga, cu o scenografie de Mariana Brudiu.

Citeşte mai departe ...

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, discrminat într-o bancă din Galați

Deputatul, Laurențiu Gîdei, a declarat că dorea să deschidă un cont bancar însă i s-a comunicat că sunt necesare verificări suplimentare din cauza funcției pe care o deține. Problema e că verificările au ținut zile întregi fără să aibă vreo finalizare. 

Social-democratul a povestit pe pagina sa de Facebook experiența avută în Galați.

„Experiența mea ca cetățean și parlamentar! Luni dimineață, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atașat. În discuție întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? Maximum 30 minute, răspunde. Aștept... nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru "verificări"! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul... surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici răspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)”, a spus Laurențiu Gîdei.

În cele din urmă, deputatul va solicita explicații oficiale.

„Am renunțat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz, de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont și un card”, a precizat Laurențiu Gîdei.

(sursa foto: Facebook) 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri