Menu
RSS
25 mai, termen-limită pentru depunerea Declarației unice

25 mai, termen-limită pentru depune…

Termenul pentru depunerea...

Percheziții: zeci de mii de ţigarete de contrabandă ascunse în televizor, canapea, masina de spălat sau în anvelope

Percheziții: zeci de mii de ţigaret…

Poliţiştii de frontieră g...

Ziua Mondială a Teatrului

Ziua Mondială a Teatrului

Duminică, 26 martie 2023,...

Președintele CJ Galați, mesaj de Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei: O boală grea, dar care se poate trata

Președintele CJ Galați, mesaj de Zi…

Pe 24 martie este marca...

Bronz naţional pentru liceenii gălăţeni de la „Traian Vuia”

Bronz naţional pentru liceenii gălă…

 În weekendul trecut...

Cei mai mici karateka gălățeni de la Kodo, Meikyo și CSM sunt în cursa pentru medalii

Cei mai mici karateka gălățeni de l…

În perioada 17-19 martie ...

Bonificația de 10 la sută pentru plata anticipată a impozitelor locale, până pe 31 martie

Bonificația de 10 la sută pentru pl…

Reducerile de 10 la sută ...

A început asfaltarea podului suspendat peste Dunăre de la Brăila

A început asfaltarea podului suspen…

Au început primele lucrăr...

Activități educaționale de ZIUA MONDIALĂ A APEI

Activități educaționale de ZIUA MON…

La Complexul Muzeal de Şt...

Prev Next

Luni, 26 Decembrie 2022 - Regional Press

Transportul în comun din Galați intră în program de weekend până după sărbători

  • Publicat în Social

Gălățenii care circulă cu mijloacele de transport în comun ale societății Transurb vor avea la dispoziție mai puține autobuze, troleibuze și tramvaie decât în zilele de lucru normale, iar acest lucru se va întâmpla până după sărbătorile de iarnă.

Conform unui anunț postat de Transurb pe pagina sa de Facebook, „programul de transport pentru perioada 27.12.2022 - 08.01.2023 va fi cel pentru zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale”.

Aceasta nu este prima dată din acest an când operatorul local de transport intră într-un weekend prelungit. S-a mai întâmplat așa în primăvară, în perioada 15 aprilie - 1 mai 2022, Transurb motivând atunci că elevii erau în vacanţă.

Citeşte mai departe ...

Al doilea transfer la Oţelul

  • Publicat în Sport

SC Oţelul ocupă locul 3 în Liga a 2-a la finalul anului după o evoluţie foarte bună. Conducerea clubului nu este mulţumită în totalitate de rezultatele obţinute în prima parte a sezonului, vrea ca şi noi toţi mai mult şi de aceea a decis să întărească lotul. În perioada Crăciunului a fost parafat cel de-al doilea transfer. După medieşeanul Ursu, a fost rândul lui Antonio Cruceru, 26 ani, care poate evolua atât ca mijlocaş central cât şi ca mijlocaş ofensiv, de la Unirea Slobozia, să fie înregimentat în lotul lui Dorinel Munteanu. Cruceru este un produs al Şcolii de Fotbal Gică Popescu şi a mai jucat în carieră la Academia Gheorghe Hagi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Academia Clinceni şi Petrolul Ploieşti. Campania de transferări va continua în perioada următoare. Oţelarii se vor reuni pe 9 ianuarie şi urmează apoi să efectueze două cantonamente la Vatra Dornei şi, foarte probabil, Antalya.

Citeşte mai departe ...

Ciolacu: România, parte a viitoarei strategii a SUA pentru Marea Neagră

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat că România este parte a viitoarei strategii a Statelor Unite ale Americii pentru Marea Neagră, iar aceasta este o dovadă în plus a bunei funcţionări a Parteneriatului strategic pe care ţara noastră îl are cu SUA.

„România este parte a viitoarei Strategii a Statelor Unite ale Americii pentru Marea Neagră. Salut decizia Congresului SUA de includere a Strategiei în Legea Omnibus pentru anul 2023, lege care prevede cheltuielile bugetare ale Guvernului american. Este o recunoaştere a importanţei regiunii Mării Negre şi implicit a rolului României în asigurarea stabilităţii şi securităţii întregii Europe. Mai mult, este o dovadă în plus a bunei funcţionări a Parteneriatului Strategic pe care ţara noastră îl are cu Statele Unite. Un climat sporit de securitate va genera implicit mai multe investiţii în economia românească”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte mai departe ...

Cadou de Crăciun pentru CSM Arcada

  • Publicat în Sport
Aşa cum v-am mai informat, CSM Arcada Galaţi va continua în 2023 bătăliile pe trei fronturi: Divizia A1, locul 3 la finalul turului, Cupa României unde s-a calificat pentru Final Four şi CEV Cup, unde va juca în faza play-off-urilor cu o forţă a voleiului european, Energy Piacenza, în dublă manşă: turul la Galaţi pe 10 ianuarie şi returul la Piacenza pe 25 ianuarie. Conducerea clubului gălăţean a anunţat chiar în prima zi de Crăciun un transfer greu: Andrija Vilimanovic, 27 ani, 195 cm, coordonator, care în ultimul sezon a îmbrăcat tricoul campioanei Serbiei, Vojvodina Novi Seme, fiind desemnat cel mai bun ridicător din Superliga Serbiei, sezonul 2021-2022. Andrija, este un jucător experimentat, cu multe prezenţe în CEV Champions League dar şi în Naţionala Serbiei. Vilimanovic a mai jucat în carieră la Haliliye Belediye -Turcia, ACH Volley Ljublijana - campioana Sloveniei, şi în ţara natală pentru Novi Pazar, Ribnica Kraljevo şi OK Indija.
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri