Menu
RSS
Fondul de Garantare a Asiguraților preia dosarele de daună pentru polițele City Insurance

Fondul de Garantare a Asiguraților …

Fondul de Garantare a Asi...

Şapte victorii gălăţene la debut

Şapte victorii gălăţene la debut

La finele săptămânii trec...

Scoala 29 din Galați va fi modernizată cu fonduri europene

Scoala 29 din Galați va fi moderniz…

Primăria municipiului Gal...

Din recomandările bibliotecii "V.A. Urechia"

Din recomandările bibliotecii …

O carte pe zi: „Soţia din...

Ediția XIV-a Congresului Internațional de Istorie a Presei la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Ediția XIV-a Congresului Internațio…

Universitatea „Dunărea de...

Pericol major în finanțarea Sănătății

Pericol major în finanțarea Sănătăț…

Există deficite "mari" de...

Steaua a câştigat Cupa Arcada 2021

Steaua a câştigat Cupa Arcada 2021

Timp de trei zile, sala P...

Lucrări avansate la Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie din Galați

Lucrări avansate la Ambulatoriul Sp…

Spitalul TBC va avea unul...

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit bunic: Așa arată fericirea!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a…

Preşedintele PSD, Marcel ...

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu pun bazele unui nou partid

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu …

Fostul președinte PSD Liv...

Prev Next

Sâmbătă, 04 Septembrie 2021 - Regional Press

Gălăţeanul Teofan Spiridonescu, aur la Naţionalele Masters

  • Publicat în Sport

Aşa cum v-am mai informat în urmă cu o săptămână, la Bucureşti s-au desfăşurat întrecerile Campionatului Naţional Masters la atletism. Dintr-o regretabilă greşeală cauzată de lipsa de comunicare, rezultatele pe care le-am anunţat nu au fost complete. Gălăţeanul Teofan Spiridonescu a fost la înălţime şi reuşit să cucerească titlul de campion naţional în proba de 800 metri, categoria 60-65 ani masculin. În aceste condiţii, bilanţul „veteranilor” gălăţeni de la CSM Dunărea este: şase medalii de aur - Daniela Ciocan 2, Paul Găvănescu 2, Adrian Preda, Teofan Spiridonescu, o medalie de argint - Culai Voicu şi un loc 4 - Adrian Anghel.

Citeşte mai departe ...

Bucurii pentru copii

Săptămâna de poveste pentru copiii din comuna Vânători s-a încheiat cu o vizită la ZOO, cu sprijinul Consiliului Judeţean Galaţi, care a asigurat transportul copiilor. A fost o săptămână magică pentru copiii de la sChOOL RURAL, iar noi încheiem fericiţi această săptămână pentru că, din nou, am reuşit să oferim o minivacanţă de neuitat celor mici din mediul rural. Le mulţumim partenerilor noştri - Consiliul Judeţean Galaţi, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă, doamnei bibliotecar din Vânători, Cornelia Munteanu, domnului primar Costel Manolachi şi colaboratorilor noştri din cadrul atelierelor. Proiect finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) şi Consiliul Judeţean Galaţi.

Citeşte mai departe ...

Ciolacu: Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui

Liderul PSD a scris un mesaj pe Facebook şi le-a cerut miniştrilor USR PLUS să plece de la Palatul Victoria împreună cu premierul Florin Cîţu.

”Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!

Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, a transmis pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.

Citeşte mai departe ...

Investiție la UPU Galați. Clădirea este extinsă și dotată cu aparatură de ultimă generație

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Galați a fost extinsă și modernizată în cadrul unui program cu fonduri europene al Consiliului Județean Galați.

Investiția Consiliului Județean este de 1,5 milioane de euro. Clădirea este gata iar specialiștii fac ultimele pregătiri și amplasează aparatele medicale.

Noul UPU are o suprafață dublă și este dotată cu aparatură de ultima generație, printre care se află un computer tomograf, un incubator performant pentru nou născuții prematur, un aparat de radiologie mobil și un electrocardiograf cu 12 canale.

„Noua secție de urgențe de la Spitalul Județean va fi una dintre cele mai moderne Unități de Primiri Urgențe din țară. Printre altele, dublăm suprafața actuală a secției de urgențe și o dotăm cu un computer tomograf performant cu 64 de slice-uri”, a anunțat recent președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Consiliul Județean mai intenționează să cumpere o autospecială nouă pentru medicii de la SMURD. Tot la UPU a fost construit un spațiu special pentru accesul ambulanțelor, astfel încât pacienții să fie preluați mai ușor.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri