Menu
RSS
„Obezitatea – problemă de sănătate publică: informare, conştientizare, educaţie medicală”

„Obezitatea – problemă de sănătate …

Astăzi, 4 martie, marcăm ...

Sfinţirea bisericii ”Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Parohia Crăieşti, judeţul Galaţi

Sfinţirea bisericii ”Sfinţii Arhang…

În Duminica a 34-a după R...

Trotuar asfaltat cu tot cu copaci, la Galați

Trotuar asfaltat cu tot cu copaci, …

O echipă a Serviciului Pu...

Drum nou între Buciumeni și Țepu. Costel Fotea: Ieri cu piatră, astăzi cu asfalt

Drum nou între Buciumeni și Țepu. C…

O nouă investiție pe drum...

Accident la intersecția dintre străzile Traian și Rizer: două persoane rănite

Accident la intersecția dintre stră…

Accident la intersecția d...

Paul Găvănescu este dublu campion naţional indoor

Paul Găvănescu este dublu campion n…

În weekend la Bucureşti, ...

O Cerere în căsătorie la Galaţi

O Cerere în căsătorie la Galaţi

Vineri, 8 martie, ora 19:...

Ciolacu, la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni: Europa are nevoie de mai multe politici sociale

Ciolacu, la Congresul Partidului So…

Premierul Marcel Ciolacu ...

Prev Next

Sâmbătă, 31 Decembrie 2022 - Regional Press

Un șofer turc a lovit mortal un pieton pe Drumul European 581, în județul Galați

Accident mortal pe Drumul European 581, la ieșirea din orașul Tecuci către Bârlad. Un șofer turc, aflat la volantul unui tir  un TIR, a accidentat mortal un bărbat, care se afla pe drum.

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc vineri, 30 decembrie 2022, la ora 20.49. Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe Dumul European 581, la ieșirea din municipiul Tecuci către municipiul Bârlad, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, ajunși în scurt timp la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor și cercetărilor preliminarii, au stabilit faptul că un bărbat, cu cetățenia turcă, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, înmatriculat în Turcia, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, a surprins și accidentat mortal un bărbat, care se afla pe partea carosabilă.

„Bărbatul decedat nu a putut fi identificat cu ocazia cercetării la fața locului, întrucât nu avea niciun act de identitate asupra sa, vârsta aproximativă fiind cuprinsă între 50 și 60 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Galați.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Citeşte mai departe ...

Costel Fotea, mesaj de Anul Nou: Vă doresc tuturor sănătate, putere de muncă și un an 2023 cu bucurii și împliniri, atât în plan personal, cât și profesional!

„Dragi prieteni,
Lăsăm în urmă un an 2022 cu multe provocări. Nu ne-a fost ușor, dar Dumnezeu ne-a dat mereu puterea pentru a merge mai departe.
La ceas de bilanț, să privim cu responsabilitate spre faptele noastre de peste an și să ne pregătim pentru Anul Nou, cu speranță și multă încredere!
Vă doresc tuturor sănătate, putere de muncă și un an 2023 cu bucurii și împliniri, atât în plan personal, cât și profesional! La mulți ani fericiți!”, este mesajul transmis de Costel Fotea, președintele CJ Galați

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Taguri